30/7

Nu när det bara är tre ynka veckor kvar av sommarlovet så börjar jag känna att det är sommarlov. Visst jag har ju vetat om det innan med, men det är först nu som jag verkligen känner av det. 
  
Sju veckor den här sommaren har jag jobbat. Eller ja jag skulle ha jobbat sju veckor nu har ju vädret varit sådär så därför har det blivit inställt en hel del, men det är ändå en inställning att gå upp en viss tid varje dag och att behöva gå och lägga sig hyfsat tidigt. Nu är jag iaf inne på sista veckan och sen är det slut. Och då blir det verkligen njuta som gäller för min del.  Senast i morse sa mamma att jag såg stressad ut. Stressad!? på mitt sommarlov, nej fy fan det ska inte va såhär.
     Jag tycker verkligen att mitt jobb är drygt och tråkigt som fan och jag kan inte förstå att folk som inte jobbar där vill hålla oss sällskap. Visst är jag tacksam över att dem kommer, skulle dem inte gjort det så skulle det väl varit helt olidligt.
    Nu är det iaf snart slut jag har bara tre ynka pass kvar, 12 timmar bara. Usch 12 timmar det låter mycket, ett halvt dygn, fy.
     Nej nu vill jag ha  slappa dagar vid vatten ( strand, bad, sjö? ) ,flummiga människor, sommar värme, brunbränd hy och en massa ''galna aktiviteter''. Precis så som man hoppas och säger att varenda sommar ska bli.
     Det är egentligen lite roligt, inför varenda sommar så är det alltid folk som säger sommaren 06, 08 ( eller vad det nu är) ska bli den bästa någonsin. Om du hela tiden ska hitta roligare sommrar så måste du hitta en massa nya kompisar och massa nya saker att göra. Jag har kommit på att det som blir roligast är det som är nyast och ovanligast.
Till exempel så tyckte jag att sommaren 2006 var helt underbar, men skulle jag verkligen uppskatta den i år ? Nej det vet jag att jag inte skulle för det vi gjorde då känns så utjatat nu. jag vill inte byta ut allt det vi gjorde sommaren 2006, vissa saker tycker jag fortfarnade är skit roliga, men sen andra har jag helt tappat fattningen för. Det är inte heller det att jag vill byta ut människor från den sommaren men jag vill ha nya med. Och jag vet att det ibland verkar som jag inte vill vara med ''oldies'arna'' längre, men det är inte alls det, för det vill jag. Jag vill bara kunna ha nya med...

För övrigt har jag dragit slutsatsen att killar är schizofrena. Först sa ja det mest för att jag tyckte det lät komiskt, men ju mer jag tänker på det och frågar andra tjejer så passar det allt bättre in. Ifs är det kanske lite hårt att dra alla över en kant, men större delen är nu i facket schizofrena eller kanske borde det hetta sjukt veliga. När vi bildas och gendelningen sker så får man symptomen schizofren, kanske är det så att killar har större förmåga att få den, kanske är den så att den dras mer till x kromosoner än till y, jag vet inte men det är iaf min (sjuka) teori.

Nu har jag babblat på i evigheter känns det som. Och det känns ganska lägligt att packa väskan för att sedan dra och ta ett kvällsdopp i pude med guysen, see yaa.

8/7

älskade underbara sommarlov. Jo tack ! det är kallt, regnigt och jag är sjuk. Sånna här dagar är som upplagda för saknad.

RSS 2.0