happy new year

Om en dryg timme så åker jag och Johanna upp till Göteborg för att fira nyår där. Det kommer bli fett med ös. Varför har jag alltid för höga förväntningar på nyår? Aja i år ska iaf bli bra, allt blir ju vad man gör det till inte sant? och sen att jag slipper trista skåne för en gångs skull är ju inte fel det heller. Gott nytt år på er vänner

27/12

'
Haft en heldag med James i stan, soft. Ikväll blir det bio med.

lost in power

Sitter och slits mellan att köpa julklappar online och att läsa i marknadsföringsboken. Marknadsföringen är spännande, lärorik och om jag inte vore en så godhjärtad människa som jag nu är så hade jag definitivt prioterat det framför att kolla presenter på nelly (till mig själv). Hade jag valt marknadsföringen så hade jag dessutom sluppit ha på denna fruktansvärda musik som jag nu tvingas lyssna på för att få inspiration. Men julklappar måste ju inköpas (främst till mig själv) , vad vore jag annars för självisk jävel? Vilken fantastisk motiverad människa jag är.
Jag prioterade även att locka mitt hår före marknadsföringen, för hur elakt hade det inte varit om jag lämnade lägenheten och såg ut som en slusk?

Andra advent

Jag har spenderat helgen hemma i Bara med James och familjen, en skön helg. För att komma in i julstämingen så har vi fixat ett pepparkakshus och shoppat lite julklappar. Trots att huset ser ut som om en tre åring dekorerat det så är jag helnöjd.

RSS 2.0