I det skoningslösa lysrörsljuset

Jag har gåshud och något långt ner i magen känns inte riktigt rätt. En kvävande känsla av oro svävar över mig. Något känns annorlunda, men jag kan inte sätta fingret på vad det är.

royal pain

saknad kommer i vågor, idag är det storm...




.......

Jag hade en allmänt awesuuum kväll igår, med en jäkla massa tequila, men what to do när man blir bjuden hit och dit?  Som Filippa uttrycker det Sargade vi som faen igår, hehe! Imorse vaknade jag dock upp med ett stort frågetecken över huvudet och det känns som en ganska klassisk bakis dag.
Nu ska jag och Filippa Yosmite Svensson dra på bio och sen ha himym maraton hela kvällen, it's gonna be legen... wait for it... dary HEHEHEHAHAHAHAHIHIHHÖHÖH och nu gick det lite överstyr, men det är bara för att Filippa sitter och skriker MJJJJJJÖÖÖÖLLK bakom mig....

becaus it is

Efter en timmes kickboxning är jag tröttare än jag trodde jag kunde vara. Mina armar och ben riktigt skakar av utmattning och jag kommer gå som en pingvin imorgon, men det är FINT

...

Jag har en att-göra-innan-Thailand-lista. Den börjar sakta men säkert minska och det känns gytt mos!


I'd rather dance with you

Sakta men säkert känner jag hur tyngder lyfts bort från mina axlar. Efter en mycket hektisk början på veckan känns det som om allt är på väg åt rätt håll. Två arbeten är avklarade och Thailand börjar närma sig. Jag känner stressen släppa och vill bara njuta av att jag faktiskt har tid att strunta i allt som har med skola att göra, resten av kvällen.

Om jag fått välja ut något att göra för resten av kvällen hade jag spenderat den med närkontakt, deep talks och en smula tv-spel på det. Känns dock inte särskilt aktuellt då de enda allternativen jag har är min familj och lilla Sixten som sover på Britneys huvud (gästsidan av min säng är bäddad med britneys Spears så ofta som möjligt då hon är mycket populär bland mina kära vänner?!).

Nu ska jag spela sims, dricka onödigt mycket kaffe och lyssna på Say anything

peace out


to do

Jag brukar göra, att-göra-listor. Det får mig att känna mig flitig och ambitiös. På mina att-göra-listor skriver jag inte bara in saker jag faktiskt bör göra utan även små saker som jag vet jag kommer göra, ex måla naglar och duscha. Det känns bättre att kunna titta på listan lite senare och konstatera att jag iaf fått gjort en del.


Nu ska jag börja uppifrån med Filippas present (som hon förövrigt kommer älska, YOU BETTER BIATCH hehe).
Peace out!


scream my lungs out, tryin to get to you

Att skrika rakt ut och skälla ut någon känns frestande som fan för tillfället. Jag är så himla frustrerad på situationen och vill bara bort från allt. Ta med en människa som intresserar och lockar mig, till ett hotel någonstans i Maldiverna och bara vara. 
    Just nu hatar jag allt, att jag bor i Bara. Att mina föräldrar har rätt om allt de påstår om mig. Att mina vänner inte längre hör av sig på sättet de gjorde förr. Att allt skolarbete känns onödigt. Att jag inte ser ut som jag vill. Att jag inte är myndig. Att jag är avundsjuk. Att jag överanalyserar allt. Att du inte hör av dig. Att människor inte klarar att hålla tidsgränser. Att jag inte orkar göra det jag borde. Att löften inte längre har den tyngd de hade förr. Att vi inte längre har kvar det vi hade för ett år sedan. Att jag inte längre vill ha dig på samma sätt. Att jag ständigt ljuger för mig själv.

Hade jag kunnat gråta, så hade jag gjort det, men nu kan jag inte det. Frustation, hat, illvilja, avund, sorg, ångest och girighet pumpar runt i mitt huvud just nu och det enda jag kan förmå mig att göra är att skrika rakt ut.
Som Platon beskrev det, viljan och begäret vs förnuftet. I mitt fall vann begäret och viljan för länge sedan


if I could turn back time

Det här med att växa upp skrämmer helt ärligt skiten ur mig. Seperationsångesten jag får varje gång jag tänker på att vi troligen kommer leva olika liv om några år, gör mig rädd, ledsen, nervös och lite arg. Jag hatar att låta bitter, men hade jag fått styra allt som jag ville hade jag fått oss att leva i imperfekt. Jag hade fått oss att vara dem vi var i somras. För när jag tittar över allt som hänt den senaste tiden så känns inget riktigt lika klart och ljus som det vi upplevde i somras. 
     När min mamma tittar igenom fotoalbum från sin ungdom och säger: åh det känns som igår, så tror jag henne. Tiden bara rusar förbi oss och vi kan inte styra det hur mycket vi än önskar att vi kunde.

Frågan är vilket som är dominerande, spänningen inför framtiden eller rädslan för den.



1984, London - en glad och en smula överförfriskad 18 årig Kerstin Nilsson. Bilden ger mig något något. Ett lugn av något slag då det är en trygghet att veta att även de klokaste och mest strikta levt så som vi gör idag.


made my day

Helt ärligt, as good as it looks? haha



just another nightmare

Jag har rent ut sagt haft en fruktansvärd natt.

Jag somnade i hyfsad tid men klockan halv två vaknade jag av att min mage gjorde så jäkla ont. Jag sträckte mig efter lampan för att få in lite ljus i rummet men det gick inte. Så fort jag rörde mig började det göra så ont att jag började skrika rätt ut. Jag låg helt stilla hur länge som helst och med ojämna mellanrum kom smärtan tillbaka, varje gång jag försökte rör mig blev det värre och det enda jag förmådde mig att faktiskt göra, var att skrika in i närmsta kudde. När jag till slut lyckades röra mig och tända lampan utan att allt raserade var klockan fem. I tre och en halv timme låg jag och skrev i min jäkla kudde.

När klockan ringde sju i morse fick jag pappa att sjukanmäla mig. Jag har suttit framför tven/läst historia/skrivit marknadsföring hela dagen och nu känns allt ganska som vanligt igen, men jag måste medge att jag är lite rädd för att somna.

rubrik

Du bryter ner mig sakta och omedvetet. Det är mindre av dig än vad jag först såg

big boys don't cry

Jag sägs ha ganska udda smak på killar. Vad jag tycker är snygggt och charmigt tycker ofta andra bara är konsigt. För att ta ett exempel så har vi snygga-mat-killen! Tänkte köra på en liten topp tio så kan ni själv se om ni håller med mig eller inte? så, HEY HO LET'S GO

Nr 10 - Johnny Knoxvill, men okej det kan vi väl ändå vara överens om? Han är snöögg!



Nr 9 - Pete Wentz



Nr 8 - Jared Leto



Nr 7 - Chuck Bass eller Ed Westwick som heter for real



Nr 6 - Caleb Followill, sångaren i Kings of Leon. Sedan jag såg dem på Hultsfred i somras är jag helt fast både för deras musik ocg för honom.



Nr 5 - Joel Kinnman. Såg han först i Johan Falk filmerna, nu har han huvudrollen i Snabba cash



Nr 4 - Johnny Depp

 

Nr 3 - Josh Duhmel



Nr 2 - Russel Brand



Nr 1 - Jess Mariano, Mmmmh!





det var vi som dödade oss


När vi var universums absoluta center
Våran kärlek som var konstant den var para siempre
Fast nu när jag står med det pissiga facit i hand
Och fortfarande inte fattar varför
visst är det tragiskt men sant


 


rubrik

Min söndag:
Svenskan (x)
Snabba cash med James ( )
Bli klar med affärsidén ( )
Gjort halva rapporten på rättegången ( )

Nu blir det Snabba Cash med James, SWEET


the start of something new

Jag skulle ju inte avge ett nyårslöfte i år, men nu har jag gjort det iaf. När Filippa berättade om sitt kände jag mig nästan lite tvungen att avge ett liknande själv för att inte klassas som riktigt jävla epic failure - hehe!
       Ikväll har jag kämpat med min franska, endast för att upptäcka att jag gjort allt fel. Efter det övergick jag till Marknadsföring och är faktiskt ganska nöjd över att ha börjat skriva på det iaf, hehe. 
    Imorgon blir det rättegång med tjejerna (ja det var jag som stod bakom de där helikopter rånet...)

Nej nu ska jag bädda ner mig i min awesome säng med min awesome playlist och skratta åt facebooks alla underbara grupper.




jag (L) franskaboken

I'm to much of a reject

Det första jag säger när jag vaknar när jag sover ensam är alltid: fan vad tidigt det är. Jag säger det till mig sjäv och vill mest att jag ska ha rätten att lägga mig igen. Så blir det inte, istället går jag upp och somnar vid frukosten och får en stressig morgon. Och på tal om det går min buss om fyra...SES

if you're the hand grenade, then I'll pull the pin

Den senaste tiden har jag haft känslan av att allt är ''för vanligt''. Jag vill och behöver en förändring, någon eller något nytt som kan liva upp vardagen till mig. Jag vet inte vad det är jag söker, men något är det i alla fall. 
    
Nu ska jag återgå till  mitt pluggande, yey!



   


det här med vänskap

 Det enda vettiga jag kan tänka mig att skriva ikväll skulle nog vara ''sandra du gjorde min dag'' och med dessa ord säger jag godnatt










Im in Miami biatch

Jag har en kusin på sex år, när hon är i närheten får man inte använda ord som fan, helvete eller jävla. Då får man böta en tia. Man får däremot säga saker som hell, fuck, damn. Idag har jag och min kusin haft sångstund. Vi sjöng ''Im in Miami biatch'' och ''to the windows, to the walls, to the sweat drop down my balls'' Hehe jag är en så dålig förebild.


bye bye biatch

Ännu en chill kväll i Trellehood. Något som inte är så jäkal chill är att vi imorgon ska gå upp klockan sju</3. Skolan börjar igen och det svider lite måste jag säga eller nej vänta det svider MYCKET! Jullovet var iaf sweet och ännu sweetare är det att nästa lov drar vi till Thailand!
See yaa when I see yaa

You and me baby ain't nothing but mammals, so let's do it like they do on the discovery channel


dagens-chillar-pung-inlägg-avsnitt!

According to Filippa måste jag göra ett: dagens-chillar-pung-inlägg-avsnitt?!

Så ja jag är i TRELLEHOOD och chillar med min hamsterunge (Filippa Svensson). Vi har inte gjort ett skit idag och troligen kommer vi inte göra det resten av kvällen heller. Imorgon ska jag jobba hos min father och ni som känner mig vet vad det innebär... hehe höhö jag är screwed!

See yaa when I see yaa!


bonne année

Jag älskar bilder


 
Låt oss utbringa en skål: SKÅL SÄR!






Det börjar alltid ganska lugnt





Och slutar med att vi stryper varandra (ytterst kärleksfullt såklart!)






promises are for liars

Det nya året har börjat och jag har inga planer på at trötta ut er med min nyårshistoria. Jag ska däremot meddela att det här inte är en ny början för mig. Visst nya mönster kommer att skapas och gamla kommer att brytas, men i slutändan är det hela fortfarande samma sak som det var 2009. Samma tankar och samma känslor svävar runt i huvudet på mig. 
     Jag ger mig själv inga löften, för jag vet att jag inte kommer att klara av att hålla dem. Mitt enda möjliga löfte skulle vara att ta mig genom Imdbs 250 topplista, och få lite bättre insikt i filmkulturen genom tiderna. Troligen är detta något jag inte heller kommer att hålla, jag ser väl några filmer till och inser sedan att jag varken har tiden eller intresset av att sitta och titta på svart-vita filmer från 60-talet. 
    Istället för att bli besviken över alla löften mot mig själv jag inte lyckas hålla ska jag se fram emot allt året kommer att ge mig. Thailands sol, början på mitt sista gymnasie år och mitt sista riktigt sommarlov. Roadtrips, festivaler och resor ska genomföras. Jag tänker inte säga att det här ska bli det bästa året någonsin, så som man alltid gör, men jag ska däremot säga att jag är redo och har redskapen för att göra det här till ett jävligt bra år. 
  
Tiden får avgöra och jag väntar med spänning på vad den har att ge

RSS 2.0