För er som trodde att jag var omänskligt perfekt (om någon nu lyckats få för sig det)

Jag har något att erkänna. Jag som många andra har haft en såkallad fjortis- och emoperiod. Jag gick i åttan och allt var rosa och svart. Livet var förjävligt (tyckte jag då iaf). Jag lysnade på en särskild sorts musik och jag visste att det var lite mesigt men jag trodde inte att det var så här illa. I och med att jag är en så fantastiskt godhjärtad människa så tänkte jag dela med mig av detta, men mina vänner tänk inte allt för lite om mig efter ni hört låtarna.



Vi börjar med denna, en klassiker faktiskt. Till mitt försvar så var denna en hyllning till de som undkom 911. Det finns även en annan variant där en liten tjej pratar i bakgrunden, självklart lysnade jag på den med.



Lite värre, men ack vad jag gillade den. Lägg även märke till den underbara videon!


attack of the radioactive hamsters from a planet near mars

Ganska epic helg, alkohol har konsumerats och för mycket pengar har spenderats. Utgång, Kebab, taxi, kläder, film och julmarknad summerar helgen ganska bra. Hade jag fått välja så hade jag nog sovit hela dagen imorgon, men tiden är knapp och skolarbetet mycket så det får nog vänta. Jag har i alla fall lyckats skriva klart en av mina många uppsatser så det är i alla fall något att kryss på listan. 

Nu ska jag lysna på, attack of the radioactive hamsters from a planet near mars och se senaste Harry P filmen.  

this is what I need from you


would have been, could have been, should have been






feels like rain

En del människor gillar regn, en del gör det inte. Jag är står med en fot på var sida då jag både gillar och ogillar regn. Regn som idag gör mig endast onödigt nere och allmänt omotiverad. Vinden fångar det så hårt att dess smällar mot rutan snarare låter som en skottsamling än ett simpelt regnfall. De kalla dropparna ger mig rysningar då jag går från bussen mot huset. Nej denna sorts regn är inget jag finner behagligt eller mysigt på något sätt. 
     
När det däremot inte blåser och regnar samtigt kan jag finna regnet både behagligt och mysigt. Vattendropparna slår mjukt mot en och inte alls på så sätt som de gör idag. Ljudet av regndroppar mot rutorna blir snarare som en sorts avslappnande musik än något annat. För mig innebär regn en ny ren dag. Regnet får symbolisera något som tvättar bort alla våra besvär och alla våra misstag. Jag vet att regnet inte är har några magiska krafter som kan åtgärda allt vi gjort fel och rätta till våra brister, men bara för några sekunder är det jävligt avslappnande och skönt att få tro på det.

Regn är för mig både något positivt och negativt och just nu hoppas jag på att kvällens ''negativa-regn'' ska vända och bli positivt.


open happiness



Hösten håller på att gå över i vinter och det är under tider som dessa allt är som mörkast. Skolan känns som tyngst och dagarna blir bara mörkare och mörkare. Under några veckor nu har jag och lite vänner märkt av detta och sneat way to much på livet. Nu är det dags att ta nya tag och få fram motivationen och kamparglölden igen, när jag hör den här låten finner jag motiviationen jag söker. Jag hoppas den får samma effekt på några av er.

500 days of summer

Vacker ack så vacker. Har ni en stund över så se 500 days of summer. Och har ni inte det så gör tid, det är den värd. Och sämre blir den ju inte heller av att huvudpersonerna båda är svin snygga.



Nu ska jag återgå till mitt kaffe och mitt pluggande.

.



Jag har en huvudvärk av värsta slag och ett fett italienskaprov att plugga på tills imorgon. Underbart.

saturday night lights

Jag har i tre och en halv timme suttit och spelat ett envist och skit tråkigt facebook spel. I tre och en halv timme spelade jag, utan att klara det en enda gång. Frustrerande och ack så depprimerande.
   Ju längre jag spelade dessto viktigare blev det att klara det. Sista timme handlade det inte bara om att vinna spelet utan även om att vinna i livet (flummigt jag vet) jag kopplade helt enkelt ihop spelet med livet, klarar jag det här så löser det sig. Klarar jag det här så fixar allt sig. Självklart så klarade jag det inte. 
   Om hjärnan hade fått bestämma så hade jag troligen suttit uppe hela natten, och spelat tills jag klarade det helt enkelt. Så blir det inte då mina ögon inte längre ser klart, utan snarare har en suddig bild av allt. Tecken på trötthet för er som inte förstod det.

Nu ska jag gå och lägg mig och hoppas på att inte jag snear på vaccinet inatt/imorgon

ffs

Jag fryser och är uttråkad, känns inte som om jag kommer göra ett piss denna lördag kväll. Kanske bäst det ifall vaccinet skulle slå ut mig totalt ikväll/natt.


new in town



dessa godingarna kom hem till mig idag, känns allmänt sweet faktiskt. Nu ska jag återvända till mitt ''pluggande'' SYNES

en så kallad jul-isbjörn

Vi är inte en av de familjer som lägger sådär jätte mycket tid på traditioner och högtider. Vi uppmärksammar varken farsdag, namnsdagar eller knappt födelsedagar. Det finns dock en tradition och högtid vi håller hårt om och det är julen. 
    Redan i november börjar pappa och jag jakten på den perfekta ''jul-hjorten''. En jul-hjort mina kära vänner är en hjot/ren av lampor som lyser upp fint i den mörka vintern. Vår första jul-hjort inföskaffade vi för många år sedan och den gick sedan sönder för ett par år sedan. De senaste jularna har pappa och jag hysteriskt letat efter en ny jul-hjort, men vi har aldrig riktigt lyckats hitta någon vi verkligen velat ha, allt detta har självklart skett i smyg då mamma starkt hatar vår lilla jul-hjorts tradition. 
    Idag överraskade pappa mig då han kom hem med en jul-isbjörn som han så charmigt kallade det, glädjen var fullständig då han övertygat mig om att vi självklart skulle fortsätta vårt letande på den perfekta jul-hjorten och att jul-isbjörnen skulle stå inne och att vi skulle ha vår framtida jul-hjort ute.

 

Nu står den där och lyser i vardagsrummet och mamma kollat lite bittert på den och suckar då och då, är den borta imorgon bitti vet vi vem tjuven är i alla fall. Mamma är missnöjd, men jag, jag är helnöjd!

svinsöndag

Varje torsdag den 17:de är snälltorsdag. Dagar då man ska ägna varandra lite extra vänskap och omtanke. Förra snälltorsdag var den 17 september på min födelsedag. 
   
Varje söndag den 8:de är svinsöndag. Idag är det svinsöndag, och jag blir lite nere bara av att tänka på det.

sing it back to me

EMA förgyller min kväll. Men jag måste erkänna att kvällen blir en stor besvikelse om varken Kings eller Killers får något pris. Agnes fick nyss pris för bästa svenska ackt. Att jag sedan sett en av hennes konserter är något jag inte gärna skryter med. Och jag kan inte skylla på åldern heller då det inte alls var så länge sedan hon slog igenom.

Vid det här laget borde jag läst in mig på både engelskan och historian som jag så olägligt har prov på imorgon. Jag har inte lagt särskilt mycket tid på något av det. Varför vet jag faktiskt inte, har ingen godkänd ursäkt mer än att motivationen inte finns där längre.

Nu ska jag återgå till EMA och hålla tummarna för kings lite till.

Btw har ni 4 minuter och 27 sekunder fria, spendera dem då med The only exception av Paramore

http://open.spotify.com/track/3ZHfX6kbiY7JVsB63lLOLu

It's gonna take a superman to sweep me of my feet



Bilden tilltalar mig, jag gillar ljuset, motivet och staden i bakgrunden.


time to pretend

Erkänn att mitt nya halsband är FETT


.

Jag är en velig människa. Jag är inte en sån som ger falska förhoppningar, men jag är velig. Vet inte riktigt vad jag vill, tror att jag vill en sak men när jag sedan kan få det så är det plötsligt inte så intressant längre. Jag vet det är ett vanligt fenomen, man vill alltid ha det man inte kan få. Men fan vad jag stör mig på det. Jag vill inte vara den som är den som bara ångrar sig hela tiden. Jag vill stå fast vid mina beslut och visst fan borde det vara simpelt att göra det med?

För övrigt är jag ganska svin nöjd med min dag. Gjort min svenska och även lagt in alla glosorna till engelskan på fredag. Nu ska jag sova och hoppas lite på att chelsea förlorar.



halloween, see you again next year











Jag hade en svin ball kväll. Tack alla för den.










RSS 2.0