klara färdiga Pacman

Alla kommer vi någon gång i livet till den punkten då vi känner: fan jag måste bygga en pacman dräkt. Eller nej det var nog bara Jag, Filippa och Amanda som gjorde det.








Big lights will inspire you, let's hear it for New York



                     



hittade lite bilder sen senaste New York resan i våras. Börjar bli dags för en ny snart igen tycker jag.

I loved you first, I loved you first



Jag har tillbringat min morgon med de senaste nummerna av chic och cosmo. Regina Spektor och artic monkeys turas om att underhålla mig, allt känns ganska fint och lugnt. 

Nu ska jag duscha för att sedan åka till Trelleborg. Där ska jag spendera resten av dygnet. Planen är att vi ska bygga halloween dräkter, och har jag tur kanske jag kan övertala mina kära vänner att käka sushi till middag?

he's simple, he's dumb, he's the pilot

 

Jag är 24 år och jag har en tatuering, som jag gjort alldeles lagligt, utan mina föräldrar.

santa I've been nice all year long


Never put your trust in kids, not even the cute once

När jag fyllde år i september fick jag en månad med spotify premium av min lillebror. Jag har sparat detta då jag vetat att en Iphone varit på väg. Nu har min kära lillebror fått en Iphone och kommer in på mitt rum och kräver att få mitt spotify kort som han gett mig.

J: Men du kan få ett nytt
S: Ja men du Jakob, det fick ju jag av dig när jag fyllde år och du har inte pengar att köpa ett till mig.
J: Nej men vadå du fick inte alls det
S: du gav mig det och sa att du betalat det själv för en gångs skull?
J: Men fan gick du på den lätt, det skulle jag aldrig göra. Pappa köpte den till dig.
S: Haha, hur som helst så är den min inte sant?
J: jävla idiot du är så egostisk

Jag bara undrar är jag egoistisk för att jag inte vill ge min födelsedags present till honom? Plötsligt känns den där DKNY parfymen han fick när han fyllde år som ganska meningslösa pengar. Bör dessutom lägga undan mitt lilla spotify presentkort, annars försvinner väl det när jag går och duschar.

Nu hämnas han med att spela musik på högsta volym, underbart med syskonkärlek.

I whish for something new

Jag mår bra nu, känner inte alls av illamåendet och huvudvärken på alls samma sätt. Nu är allt en väntan på att prickarna ska försvinna och på att jag ska sluta smitta.
     Jag har fått tillbaka min vanliga energi och är därför mycket mer rastlös. KLockan är bara ett och jag har redan hunnit skriva klart samhällen, bakat scones och sett mina vanliga tv-program (yes jag har en tv-programs vana jag måste följa nu). Det har till och med gått så långt att jag skriver upp filmer som ska visas som jag vill se. Exempelvis så ska jag se love actually på söndag klockan nio på trean, illa va? Men jag menar något måste jag ju göra om dagarna.

Nej nu ska jag återvända till mina b-spel på facebook och sedans städa rummet, tror fan att jag till och med ska rensa gardroben. Illa är vad det är, mycket illa.

Btw så fyller mitt lilla kid 15 idag så gratz till honom!


spänning i vardagen


just forget it all

Jag är en rastlös människa, jag klarar inte av att vara hemma från skolan utan att bli fruktansvärt rastlös och uttråkad. Jag har nu varit hemma i tre dagar och jag håller på att gå sönder. Hela jag kliar och gör ont och egentligen orkar jag inte sitta framför datorn men jag gör det i alla fall.
     Jag har nu lärt mig tv kanalerna utantill och från att varit en sån som tittat mycket lite på tv så spenderar jag nu 90% av min vakna tid framför den. Jag vaknar vid elva, orkar resa mig vid tolv och då börjar även sjunde himlen. How I met you mother går samtidigt på trean så det blir en del zappande där mellan. Efter detta går det bara skit i ett bra tag. Någon talkshow med någon Ellen är det mest intressant som går och det är ändå väldigt b-igt. Denna Ellen inleder alltid programet med samma saker, ett dålig skämt, en videofilm på ett kid och ett djur och sen dansar hon med publiken. Imorse upptäckte jag mig själv med att ha kastat en kudde på tven när hon började sin så kallade dans, fruktansvärt.

Dagen fortsätter och min pappa kommer hem vid tre tiden och strax där efter min lillebror. Ingen av dem lägger så mycket märke till mig. Jakob säger något i stil med, vad prickig du är eller visst är det svin jobbigt (han hade vattkoppor före mig). Pappa ''skojar'' till det lite med att säga något som, ja men då hämtar jag kameran så att jag kan ha en bild på min förtjusnade dotter på jobbet och på andra ofentliga platser.
     Sen kommer mamma hem och då börjar det som gör dagen värd att vakna för. Hon masserar mig och gör speciall mat till mig, köper hem tidningar till mig och bara ligger och berättar för mig att det går över och att jag inte kommer se ut som ett missfoster så länge till. När mamma kommer hem börjar även smsen och samtalen från kompisarna komma. Hur mycket de vill att man ska bli frisk och hur mycket de hoppas att man blir kry innan halloween och lovet. Jag har fina kompisar och en fin mamma.

hell no

Jag är prickig och hela jag kliar. 17 år och vattkoppor, komisk och misslyckad känner jag mig just nu. Nu ska jag trösta mig själv med min varma säng och några avsnitt O.C.

hell no

Jag är prickig och hela jag kliar. 17 år och vattkoppor, komisk och misslyckad känner jag mig just nu. Nu ska jag trösta mig själv med min varma säng och några avsnitt O.C.

hell no

Jag är prickig och hela jag kliar. 17 år och vattkoppor, komisk och misslyckad känner jag mig just nu. Nu ska jag trösta mig själv med min varma säng och några avsnitt O.C.

sofieboy tell'em

Allmänt svin pepp på den här helgen. Och än så länge har den ju hållt vad den lovat. Får hoppas på att det blir en awesome kväll och en sweet söndag.

Nu blir det duschen och Dekadansen, dags att börja pepp för fa-aan!


hand me the sweetness

Igår fick jag Filippa att stanna kvar i skolan och plugga med mig. Ni som känner henne vet vilken jätte bedrift detta är. (Okej hon stannade kanske kvar för att hon var tvungen att vänta på sin mamma, men pluggade gjorde hon iaf). JAG HAR BILD BEVIS!

 



timbuk min hjälte

Jag har sovit fruktansvärt dåligt. Somnade vid elva och sov sött till tre. Tre vaknade av, ja jag vet inte vad och var sedan vaken till sex. Klockan 07.15 ringde väckarklockan. Skolan ska nog kunna fixas men hur fan ska jag orka med att jobba till nio ikväll? Ja det är fan frågan.



En klassiker med Timbuk är i alla fall en bidragande faktor till att jag fortfarande har ögonen öppna.

Happy

                                         

so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about other pain infront of me
cause im just tryna be happy, yea
just wanna be happy, yea



come back to paradise

Jag hade kunnat berätta om mig gårdag, men jag tror jag skippar det faktiskt. Jag kan dela med mig av så mycket att det var en blandning av ett galet lyckorus och en fruktansvärd besvikelse, men de orden håller jag.

Idag har jag ett beslut att fatta, to tell or not to tell. Tror nog jag håller på det lite, eller kanske kan jag berätta för mamma, får se vad för humör hon är på. För övrigt så ska jag försöker övertala mamma att övningsköra lite med mig idag och jag antar att det även blir en hel del pluggande. Geografi prov på tisdag och Nk prov på torsdag. sweeeet, eller inte. 

  


sleepyhead

Med MCS The conversation i öronen sitter jag här som den trötta tonåring jag är, eller tönåring som min kära pappa brukar säga. Ett relativt bra uttryck om du frågar mig, men o andra sidan så är allt relativt?
     Klockan är 01.34 och så här på början av natten blir jag alltid djup och tänkig, inte för att det är ett ord. Kvällens tankar strävar runt framtiden och vart jag/vi är om tio år. Om allt går som det ska är jag 27 år, men vad som händer där är ett mysterium. Kanske blir jag den framgångsrika kvinna jag vill bli, eller så bor jag helt enkelt i ett radhus med en dude och ett kid, är en vanlig svensson helt enkelt. Jag har svårt att se mig själv i någon av miljöerna faktiskt, fast o andra sidan hade jag aldrig haft den minsta aning om att jag skulle vara där jag är idag. För ett år sedan var detta bara en yr bild av vad som skulle komma att bli. 
    
Jag är verkligen trött och det märks tydligt antar jag, går och lägger mig nu för min och er skull.


You always want what you can't have


Jag fick inte jobba idag, fan!


...






strö lite socker på mig som bara du kan

Lönen är slut, men det var det värt. Tror jag?





together we'll run this show

Jag är tillbaka i vanliga livet efter att yrat runt i ett annorlunda hopp för några dagar. Jag pluggar som vanligt igen och allt är precis som det brukar. Det är härligt med självdistans, men jag saknar känslan av att vara övertygad om att allt kommer bli precis så som jag vill utan minsta lilla ansträngning. Självförtroendekicken och lyckoruset har gått över. Jag hoppas på att fylla på det på fredag men just nu ser det mörkt ut. Men vad får man egentligen om man inte kämpar för det, ingenting? Kanske är det precis det jag borde göra.

Dagen har rullat på fint, en del nytt inhandlat och en del pluggande avklarat. Även detta känns bra, det är en speciellt känsla när man går ut efter att ha skrivit ett prov - åh! ännu ett moment avklarat och ännu ett steg närmare studenten (jag tar dock inte studenten förens år 2011).

Nu ska jag städa klart mitt rum och sedan återvända till Grey's.


such a beautiful stranger

Igår träffade jag någon, inte någon på det sättet som ni tror, men någon som gav mig något. Jag vet inte riktigt vad det var, men det var något med honom som fick mig att stanna och bara glo vid första ögonkastet.
     Det var egentligen i fredags jag träffade honom. Och redan då var det något med honom jag gillade. Han är snygg, inte sådär klassiskt snygg men lite annorlunda snygg, precis så som jag gillar det. Jag jobbade och det gjorde han med. Vi pratade inte, bara hälsade. Jag tänkte inte så mycket om honom, bara att han var snygg.
      Igår blev han mer än snygg, han blev charmig, humoristisk och så förbjuden. Och finns det något mer lockande än det man inte kan få?

Om jag hade fått välja någonstans att vara just nu, så hade jag varit i bilen där vi var igår.


eine kleine bratwurst

Det var med ånger i rösten jag tackade nej till en kväll med popcorn, mys och 3D bio med mina fina vänner igår. Istället åkte jag till min kära pappa för att hjälpa honom med någon matfest i Trelleborg. Det hela var faktiskt ganska trevligt och nu när jag fått veta att filmen var lika kass som den påstås vara så är jag jävligt nöjd med mitt beslut. En av de största faktorerna till att kvällen var så roande måste nog ligga i det faktum att det var tyskt tema. Med jämna och ojämna mellanrum utbrast gästerna saker som WUNDERBAR och SUPER. De dansade även en hel del och vuxna människor som dansar roar mig.
     Även ikväll blir det att jobba som kock och förhoppningsvis går det lika bra som det gjorde igår. Skillnaden från igår är att jag beger mig hem till Filippa efter för att hålla henne Amanda och Sebbe sällskap hela natten.

Föresten så har jag nu fått jobb, eller ja iaf en provanställning på ett telefonbolag i stan. Förhoppningsvis går det bra och förhoppningsvis behåller dem mig.

Nu ska jag ta en dusch, om två timmar åker vi iväg och lagar mat till 700 pers.

RSS 2.0