mitt 2009

Som en avslutning på året så kör jag på lite random bilder från det, peace out hörs 2010!


Vi var fina i skolan


Vi firade Nyår




Vi went crazy på utsparken


Väldigt crazy


Vi fick sommarkänslor på en rapsäng


Vi schtekte som aldrig förr


Korvdaskarna fick mig


Vi välkomnade Lammen till skolan med en enorm fest


Vi hade tjejmiddag i skogen


Panty fyllde 18 och det firade vi


Vi firade halloween som packman och huvdlösa dudes


Vi fick sommarlov och kände oss snygga


Vi hade en awesome midsommar ute på landet


Vi åkte till Hultan för att se Killers, Kings och många fler


Vi grillade bakom skolan några gånger


Vi spenderade nästan all vår tid i pude under sommarlovet


Vi åkte en del bil


Vi drog till Dk för att se Paramore

.

Tisdag eftermiddag och jag sitter med en rosaröd ansiktsmask inkletad i huvudet. Det är varm, kliar och allmänt obehaglig faktiskt. Den var en julklapp från min lillebror, kanske något han medvetet tänkte på när han köpte den? Hur som helst så är allt ganska som vanligt, Sixten sover i min säng, jag sitter och väntar på att ge mig av mot Filippa och mamma damsugar huset för ändra gången idag.
      Nyår närmar sig med stormsteg och det mesta är faktiskt klart. Klänningen, underkläderna, drickan (lite halv klar), lokalen och middagsplanerna. Ja det här har potential till att bli en riktigt awesome nyår!

Nu ska jag kasta mig i duschen orkar inte med den här jäkla ansiktsmasken!

so tell me when you hear my heart stop

Min första kärlek ger mig fortfarande gåshus. Inte en enda dag går förbi utan att jag ägnar den en tanke. Jag är smått beroende och fortfarande lika förälskad om inte mer! Jag vet inte riktigt vad jag hade gjort utan denna i mitt liv. Dagligen hittar jag nya små ljuspunkter med den och även om en del av den får mig att skratta rätt ut så är det sanerligen mer av det goda än det dåliga. Nej min älskling dig skall jag alltid hålla kär - musiken. (höhö där trodde ni jag snackade om något annan vad suckers?)

Dagens förälskelse (eller egentligen så började jag gilla den för någon vecka sedan men först idag insåg jag hur frikking jävla underbart bra låten är)

Lykke Li - Possibility
http://open.spotify.com/track/39Odj4vLKRarATkCA31gaW


you ain't got no game son

efter ett par rätt så sweeta dagar med Filippa S och Harry P så lämnar jag nu Trellehood för Lilla Bara med en kort mellanlandning i K-town. När jag kommer hem ska jag geeka Zoo tycon i några timmar och sedan vara allmänt jobbig mot min familj. Kanske kan jag till och med lyckas mula lilla jakob? Ja hoppas kan man ju iaf.
och btw Amanda klänningen köpte jag på en ganska trashig affär på Nova, Whoops fashion tror jag nog var namnet.
SEE YAA

the time is now

Jag har köpt min nyårklänning, jag är nöjd och SVIN TAGGAD! (fan så ska man inte säga för då går det rent åt helvete, men det skiter jag i).




När det lider mot jul



Sixten älskar det här med julklappar



Vi tog en fika efter julavslutningen i onsdags



Vi åkte sopsäck för att fira lovet

snön kom och jag var tvungen att ha mössa




.

Jag drar hem till Filippa, vi ska jobba som ninjor för CIA hela natten.


just another epic evening

Första kvällen på jullovet och jag ska snart bege mig till Klågerup för att spendera den tillsammans med lite goda vänner. Ett såkallat ensam-hemma-maraton är planerat (om man kan kalla en, max två filmer för maraton). Att spendera all min lediga tid i Klågerup under loven har blivit lite av en vana. I sommras var jag inte på Barabadet en enda gång, itsället var jag i Pude nästan varje dag. Men vem är jag att klaga egentligen? Jag trivs ju som fisken i vattnet i lilla Klågge...

 Nej folk nu ska jag ta på mig varma kläder och ge mig ut i snön mot bussen, har jag tur undviker jag att bli mulad av Sebbe!

(L)

Och jag har numera jullov, FINT!


to cool for you

har hittat världens mest epic jullåt! http://open.spotify.com/track/09gF56OHxpP9wqyQ6gY6wW 
Btw så har jag gjort en allmänt awesome jullista, jul listan

I stick to what I know

En bild säger mer än tusen ord










it's all about me



Jag ska vara på skolan imorgon klockan nio för att skriva prov, fan där försvann min jävla sovmorgon...

I dare you to do it... again



Geografin - avklarad
Italienskan - avklarad
Samhällen - nästintill avklarar

Livet är ändå ganska sweet just nu!

sweet times

Nyår närmar sig och denna nyår måste bli perfket, vilket innebär att jag måste ha en awsuum klänning. Lägg en röst




.

Jag är en expert på att ljuga för mig själv.

Im just a salad fork



Helgens finaste

the cat of hell

Sixten har olika små metoder för att nå dit han vill. Allt från att välta något mitt i natten för att kunna sno ens kudde då man reser sig, till att kolla med stora ögon på en för att få lite mat.
    De senaste veckorna har han upptäckt ett nytt sätt att få mer mat på. När jag sitter vid datorn på kvällarna kommer han in och tittar på mig med sina stora gula ögon och hur kan jag säga nej till the cat of hell? haha det kan jag! Då jag ignorerar honom hoppar han först upp i sängen och kliver sedan över till mitt och skrivbord och sätter sig mitt på datorn och tangentbordet. försöker jag flytta honom huger han till och kollar sådär lömskt på mig. Det enda sättet att få honom att flytta på sig är att gå och ge honom lite mat i köket.
     Detta har resulterat i att han är större än någonsin och jag antar att det har något att göra med det faktum att han får mat ca fem gånger om dagen. Detta har gått överstyr och jag älskar det lilla monstret lika mycket som alltid.



Jag vet att bilden är suddig, men jag tycker den är charmig.

next time you'll point a finger I'll point you to the mirror

Paramore var fet och nu är det tillbaka till verkligheten som gäller. Jag har idag skrivit ett brev till tomten på franska, översatt en del italienska och även pluggat som ett svin på rättskunskapen som vi har tills imorgon. Jag inser att jag omöjligt kommer kunna få det mvg jag skulle behövt men vad har jag att förvänta mig då jag började plugga på provet först idag. Fan. Imorgon skippar jag min sovmorgon för att gå på rättegång och stannar även kvar i skolan för att hålla på med staden, vilket troligen är något av det tråkigaste jag varit med om, eller nej rättskunskap och alla EU:s olika konventioner är nog om möjligt ännu tråkigare. Slut whinat för mig, nu ska jag ta igen lite söman, Haj!









I hurts remembering how it felt to shut down

På Hultsfredsfestivalen i somras var stämningen innan konserterna oklanderlig. Var och vart annat kamp man passerade spelade musik från banden som skulle uppträda senare samma dag. Idag gäller samma sak, endast Paramore musik får lov att spelas ur min hörlurar och högtalare. Ikväll smäller det och jag är riktigt jävla taggad!


RSS 2.0