Klassresam

ja nu har man då vatt på klassresa, I Immelen var vi. Det var trevlans. Vi paddlade i åtta immar så jag är döööd just nu. Har ont i hela kroppen och är trött som fan. Det var iaf en kul klassresa och ja 9a Jag älskar er <3


Videovaka igår , såg de re första filmerna sen så däckade jag på golvet. Mys var det iaf.

Sen ja idag så har jag vatt med MIkka , och Eliise :)<3 Trevlans värre<3  Vatt en allmänt konstig dag idag , Hänt en del men ja inget jag kan skriva här för vem som helst, men ja man får väl se hur allt utvecklar sig.

Skulle egentligen kunna skriva flera sidor om det här, men jag är för trött så dettta får duga.
Godnatt/ SoofieNilsson^^

DobeeyDoo

Egentligen har jag inge lust att skriva alls, men jag har ju lite roliga kommentarer från skolan att dela med mig av (= 

Först så hade vi då klassråd och pratade om klassresan :), gick ändå fint :), Sen så fyller pappa år idag så det var firning som gällde han fick BBkallingar av Moi. Ja tillbaka till school efter Son hade vi Svenska , Vi skulle läsa och göra ett prepositiohäfte. Riggan var sjuk så vi hade Tommy, självklart så struntade vi i att läsa och skriva i häftet och hade snacketolva istället.
Sen hade vi Engelska, ja det blev snacke tolva där med (fast med Berra den här gången )
Sen hade jag sån syo tid. Pernilla du hde rätt människa bara psykar en ju :/ Panik! 265 poäng är tydligen inte alls bra. Jag som ändå kände mig ganska säker och nöjd och så.
Sen var det Matte.
Elise: Hur många miljoner går det på en miljon ? ASG* HAHAHA du är för goe babe <3
Sen nästa gång var det Bella som var wierd.
Isabella: Jo kolla jag tycker att alla borde sticka ut mer u mängde och  typ skita i att skaffa jjobb och barn och fru och sån och slippa att få så en formiga liv genom att sitta framför datorn hela tiden och typ leva i en helt annan världen och såt, Bra va ?  Haha Wow nörd :P
Sen slutade vi då matten och skulle ha rast då säger Elise Att från och med ska vi kalla Vibo ugglan
Jag : varför det ? :S
Jo för han är typ helt smart
J: jaha?
E: Jo asså precis som ugglan i NallePuuh :P, Haha Omg vilken dag :P, ?
Men nu ska jag till bara töser så synes  // sooofieNilsson ^^

Allt och inget

Klagomål frin Isabelle att jag bloggar to litle :P, så nu ska jag då försöka att få ihop lite ord :)

I veckan har det då varit klassensdag. Vi var i någonskog långt ner i Skåne. Det var dö jobbigt att gå men det var endå rätt så mys på något sätt :)
Sen har jag vatt med Pernilla en dag också, förswt blev det fika på ExpressoHouse och sen så fick hon valt ut en jacka :), Sen blev det hem till mig. fast där stannade vi inte särskilt länge utan det blev en långpromenad med en massa talking. Vi behövde nog få prata av oss båda två. Fettös Pommesfritös.

I fredags gick jag till Öp, Först var där ingen så jag pratade med Amy Emilia och och Emma ett tag :), Sen såg jag Emil så vi gick ut för att möta de andra. Sen gick vi tillbaka till Öp,där träffade jag Cec som jag inte träffat på typ två år eller nått, så det var trevligt :), Vi spenderade störe delen av kvällen på att sjunga singstar :)

Lördagen gick jag up halv tio för att ta bussen och kolla på Husie if p-92s första lag med Eliise :), De vann med 3-0 tror jag det var :) Sen kom Min mamma och pappa och hämtade mig och Elise. Vi var och kollade ut tegel till någon väg i det nya huset sen så träffade vi Niklas för att ta ne fika på eressohouse i västrahamnen :) mys som fan. Sen kom sån liten vild iler och anföll min pappa :D HAHAHA. På kvällen vard et meningen att vi skulle ha taco mys hos Bella och färga håret och sånt, men det sket sig totlat så jag och Elle spelade spel med Vio och Jesper . HAHAAHHAAH vi vannn :D <3

Idag gick jag upp redan nio för att kolla på KLågges f-92s match , HAHA de vann emd 11- 1  utklassning :) Sen när jag kom hem så satt jag mig med duntäcket framför en urkass filmEfter typ tio minuter så gick jag in och sov i två timmar i min sköna säng. Sen nu så har jag duschat och ätit middag och funerar på vad jag orkar göra idag. Jag funderar på att fråga någpn omde vill ta en promenad , men vädret är sämst. Aja man får väl se vad det blir.

Imoegon börjar Baratöser igen :), trevans värre :) Sen på onsdag till frredag är det klassresa i någon skog vi ska paddla ochbo i vindskyss, haha jag i en kanot , det lär ju bli en rolig syn, men förhoppiningsvis så fotar ingen mig ;D Sen på fredag efter klassresan är det återträff med Konfan och sen så är det Videovaka :P, haha man får väl se hur det går jag måste säga att jag var osäker på om jag skulle gå i början men ja det är klart jag ska det, vissa vill man ju verklige träffa andra inte.
Ojsan det lev ju en ganska lång blogg trots allt :), // SoofieNilsson^^

RSS 2.0