Fucked up

Igår blev ju inte alls som planerat. Helt jävla deppigt och bråkigt.
Sen vad fan gjorde jag, Dummare får man ju leta efter. Fan asså Jag är verkligen helt  fucked up ibland. Det var inte meningen det bara blev så jag var ledsen och sen blev det som det blev. Förlåt.

Idag är den drygaste söndagen på läääänge. Jag orkar ingenting, men det verkar jag inte vara ensam om iaf, typ alla är inloggade på Msn.
 Dagen började med att jag vaknade av att Sixten har knuffat ner mig från in kudde. Så där ligger han och sträcker sig medan jag får ligga bredvid.  Går ner och äter frukost och går upp och lägger mig igen. Vid tolv vaknar jag ingen av att Jakob sitter och spelar spel på min dator, får lite damp på honom sen så börjar jag med Engelskan. Har two minutes talk till imorgon. HJÄÄÄLP ! Sen har vi engelska och franska till på onsdag. Nu sitter jag helt död framför datorn och pratar med lite folk då och då när jag orkar svara. Sen ikväll blir det baka Äpplekaka med Favvis Erica<3 Yummy.

Imorgon är det skolofoto som gäller och på tisdag är det klassensdag så då bär det av till Brölarp för att  Vandra :/ Säger bara Palla gå runt i någon skog en hel dag.

Sen fyller Pappa år nästa måndag, vad kan man ge honom? Han fyller ändå 40 så någoting måset han ju få.

Och sen är det klassresa den 5-7 September Paddling i Immelen.

Nej nu tycker jag att jag ändå fått fram ganska mycket så nu får det vara slut. / SoofieNilsson^^



The way you looked at me, our  telephonecalls ´til the middle of the night, everything keeps reminding me about you. Just call my name and I´ll be there back by your side. . . I really miss you <3

förlåt

förlåt, förlåt, förlåt jag är inte så här egentligen jag vet inte vad som flög i mig, men jag kan inte göra så här mot mig själv <3

Mf

Ja då har man precis kommit hem från Mf då (= sett Timbuktu , vilket inte alls blev som planerat men trevligt ändå.
Har även hört världens sämsta raggningsreplik
Kille: Hej har ni någonsin varit  med om att ni lånat ut något till en granne och att han sedan haft det så långtid at ni fåt fråga om det.
Sterlina: Ja !
Kille: Va förklara
S: Du förklarade ju nyss vad är det jag ska förklara
K: det hände ig med (han pekar på sin kompis) Han gjorde så mot mig, han tog min gitarr och nu kan jag inte sjunga
S: Sjunger du i din gitarr eller?
K: Nej men jag spelar på den sen så sjunger jag med
Jag börjar skratta hysteriskt :P
K: skrattar hon alltidså mycket
Jag: Vadå ska jag gråta eller?
K till mig: Oooh är ditt hår äkta får jag känna ?
Jag: Ja det är väl klart att det är äkta,
K: jag tror dig inte
Jag bbörjar dra i mitt hår för att vissa att det är äkta killen ska precis känna på det
K: fan jag vågar inte tänk så trillar det av i min hand
J: klart det inte gör tror du inte att det är äkta eller?
K: Jo jag vet inet lovar du ?
J: ja
han känner på mitt hår sen säger han att han måste gå
Han skakar han med oss.
K: trevligt att prata
K till rebecka: Du har vitast tänder
R: okej

Haha jävla flumm kille men kul var det iaf :)



Sen har jag vatt där inne en gång med Pernilla med :), fettös medvetslös nej nej Pommesfritös ska det ju va :D  Vi trampade trampbåt vilket jag aldrig gjort förut (bara i tosselila i en lite sjö där :P)



Skolan har ju även börjar , dööööö schemat för i år var verkligen sämst ! SUCK ! Aja ska sova imorgon för man måste ju då till skolan :/  Goodnatt / SoofieNilsson^^

Lördag/Söndag/Måndag/Tisdag

Lördag: hade morgonpasset på jobbet så jag fick gå upp redan nio sen jobbade jag till två tiden, drygt*

Klockan fya kom min moster och lilla kusin och hämtade mig. Skulle ju va barnvakt. Lina var på jätte bar humör så hon ville leka allt möjligt , geek som man är så passade jag på att föreslå saker som dokter (där jag kunde ligga ner och chilla(H) ) Sen åt vi middag och bakade en kladdkaka. Vid hade precis börjat måla me glitterpennor när fröken Svensson kom (världens bästa IDa) vi fortsatte att måla med glitter ett tag till, om jag ska va ärlig så tyckte nog jag och IDa att det var roigare än vad Lina gjorde ;P Sen såg vi en film och vid tio tiden somnade Lina så då gick jag och IDa upp och kollade en film och Speedway till två på natten (H)

Söndag: Väcktes redan Nio även idag, Seen kom mamma och hämtad oss vid halv två. Sen bard et direkt iväg till Husie matchen för att möta Elise där och kolla på när Jesper splelade, de vann matchen mot elsingborg med 3-2. Sen åkte vi hem och På kvällen stack jag till Malin med Erica Emil och Hampus för att spela poker , Det gick bajs :/ förlorade 66 kroner.

Måndag: gick till badet vid halv ett, var där tills tre (alla skulle ju träna ) Sen gick jag hem och träffade Elise :), tack för en trevlig kväll babe <3

Idag: Badet nu till tre ( dåbörjar man ju jobba) har kvälls passet så jag stänger inte fören vid halv åtta, Killing me softly :'/ Aja ska dra nu / SoofieNilsson^^


Tralala

Nu är jag med Elise Amanda Pålsson (: väldigt trevligt efter som jag inte vatt med henne sen, vet inte men för lämgesedan iaf. Vi har nördat oss framför tven och kollat HarryPotter(H) 
Igår kväll var verkligen mys ute i dungen (A), Får vi göra om :), <3


jag är fan inte som alla andra :)(a)

vaknade klockan nio över stressad (trodde att den var elva) så jag gick ner och åt frukost , sen när jag kommer upp igen ser jag att den bara är halv tio, så jag somnade om till Elva (= Klockan Halv ett stack jag och Pernilla till Josse, och bakade kladdkaka :p, den blev väl sådär (a) Sen såg vi på pledgh this(apris Hiltons film) skit dåliigt :P, men ändå ball Efter det gick jag och Pernilla hem till mig och spelade kort och pratade och så :)  Min papps hade tagit med levande kräftor hem från jobbet så det låg i vårt badkar :Pernilla tyckte det var helt kul så hon var tvungen at fota (A) HAHA Du är goe du :)

Inte så myket att säga om ikväll mer än att jag har sjukt humor och att hampus har likadan :P  

Workie workie imorgon då 15:00-19:30 kom gäran och säg hej , kan säg att det verkligen uppskattas :)
Ska sluta nu för att jag nicht pallar mer :) så Hejdåå :) <3<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0