funderingar i regnet.


Ännu en helt vanlig dag flytter förbi. Grå, regning, blåsig och kall. Agusti? ja men visst! Dagarna börjar redan flytta in i varandra. Stiga upp, äta frukost, ta på sig, åka till skolan, gå i skolan, åka hem, plugga, äta, gå till elise (annan kompis ibland), sova. sen bara fortsätter det runt och runt. Man hittar sina egna små ljuspunkter i dagarna. Det kan vara en bra film, ett klokt citat, eller något som bara är allmänt kul.
     Jag är inte trött på skolan. Det är jag verkligen inte, den är faktiskt riktigt rolig just nu (antar att den är det för dem flesta i början) Och ja det är skönt att vara inne i rutiner igen, ifs hade jag kunnat vara utan tisdagsmorrnana.  Att gå upp sex är inte riktigt min sak. Då går jag hellre upp åtta och går tilll tre på eftermiddagrna.
     Nästa vecka ska bli riktigt trevligt, jag ser verkligen fram emot det. Eller ja. jag vill ju inte dirket ha provet på måndag men det ska bli kul med kolboda och sen reccentiorsfesten i lund. Snart snart det är ju redan onsdag. 
      Nej nu skall jag återgå till mitt eviga pluggande. Idag står det engelska, matte och företagsekonomi på schemat. 


the dice was loaded from the start
And I bet, and you exploded in my heart
And I forget, I forget.. the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong

synes <3


.......

Om 18 minuter ska jag ta bussen till gymnasiet för första gången. Och jag är pisse nervös

hejdå sommarlov

Om jag skulle döpa det här sommarlovet till något så blir det : pude-sommar. Inte det att jag spenderat all min tid där, men bra mycket av den iaf. hur månag kvällar har vi inta tagit mopparna dit och tagit ett kvällsdopp? Självklart har jag varit där på dagarna med men betydligt mer sällan.  Förra året gillade jag inte alls pude, jag hatade det verkligen, men sen helt plötsligt slog det om. Och nu så är det bara underbart. Förr åkte jag bara dit för att jag i smyg ville träffa vissa personer men nu gillar jag det verkligen, så därför utnäms den här sommaren till pude-sommar.
      Den här sommaren har jag faktiskt inte gjort så mycket alls, men jag vill endå påstå att den varit lyckaad, men nu tänkte jag gå över till en helt annan sak. Nämligen skolstarten...

...Ja och så var jag här igen. Presic som jag varit åtta gånger innan.  Det efterlängtade sommarlovet är slut och skolan ska börja. Ja inte just idag och inte imorgon men i övermorgon, men egentligen är det nu sommarlovet  tar slut. Jag har haft mina nio veckor och nu går vi in på den sista helgen innan alla börjar igen. Allt går tillbaka till det vanliga, förutom att allt inte är som det brukar.
Det är inte längre spången och min a-klass jag återvänder till. Det är inte berra och hans fina so lektioner.det är inte längre den där trygga känslan av att inte vara ensam. Allt kan hända nu, det kan bli underbart bra men det kan även gå rent åt skogen. Och jag är rädd, jag är till och med jätte rädd. Jag har längtat till det här, det har jag, men nu är jag rädd. Rädd för att bli ensam, rädd för att jag inte ska hitta någon jag tycker om. Rädd för att jag inte ska förstå något av det lärarna försöker lära mig. Jag vet att allt går att lösa. Trvis jag inte på Procivitas så kan jag byta, men jag vill så gärna trivas. Jag vill så gärna vissa att jag faktikst valde rätt, trots att folk ständigt påpekar att jag valt fel...



älskade underbara



...men nu gör jag det iaf. Nu lämnar jag spången och 9a för all framtid och be ger mig in till Procivitas och sp1c.
     Nej nu ska jag återgå till att

gammalt blir nytt.

Nu har jag tjatat på min lille bror i dagar. och äntligen gick han med på att fixa lite ny musik till mig. Nu har jag då haft den här nya musik i två dagar och jag har spelat sönder den totalt, så nu är jag trött på den igen,så  jag skrollar nochalant  ner till mina gammla låtar i jakt på något jag är sugen på. Det slutar alltid på samma band och samma låtar. Så nu sitter jag här med den gammla vanliga when you were young med the killers. Och jag gillar det. För visst är det kul med ny musik, men efter bara två dagar slutar det var så där nytt och flytter in i mängden, så egentligen spelar det ingen roll för nytt blir gammalt och gammalt blir nytt igen. 
    
På måndag börjar jag gymnasiet, haha blandade känslor. Jag kommer ihåg när vi var små och det kom folk och praktiserade på skolan. När dem berättade att dem gick i första ring så blev vi alltid så imponerade,  wooow, va stor du är, vuxen och allt. Nu är jag då är, fyra dagar ifrån första ring och jag känner mig inte ett dugg vuxen. Jag känner mig liten, inte barn liten kanska men liten och verkligen inte vuxen. Aja nus ka jag rusa ner till bussen , för att träffa nina. Vi synes folk <3

080808

För det första så är det  den 8/8 - 08 idag ( 080808) kul kul :) Absolut ingen mening i det men ändå.

Igår blev det stan med elise och bella för att se mamma mia, nu var ju den tyvärr slut såld, så vi bowlade istället. Och ja jag sög som vanligt. Det var nog om möjligt ännu sämre än det brukar vara:( Men vi gjorde iaf något, precis som man ska på sommarlovet. Sen fick jag dessutom hämtat hem halva min gardrob hos pålsson :)
nu sitter jag iaf här vid min lilla segga dator och lyssnar sönder the killers - romeo and juliet. Galet vad musik är beroende framkallande. Till musiken kör jag på frukost. Härlig blandning. Mackor, the killers och sen kaffe på det, receptet på en bra början på dagen.
    Idag åker erica till Turk-land och lämnar mig här, jävla sitll asså, men jag får överleva. Dock känns det som om jag har saker att underhålla mig med nu sista veckan. släktis, stan, bio och sen ska mamma och jag ut och inhandla lite nytt som lär behövas nu till gymnasiet.

Jaja nu ska jag ut och störa mig me lillen och hans små kompisar i min väntan på att sege erica ska vakna. pussss

3/8

Jag upptäckte nyligen att jag hade en bortglömd blogg och kom på att det är hemskt skönt att skriva av sig. Inte för att jag nämner några namn eller pekar utnågon speciell här, det känns bara fel men det är ändå en skön känsla att kunna skriva av allt. Och ja det är då därför jag börjat skriva som en galning på sista tiden. 

    Idag har vatit effektiv kan man väl säga. Först jobbades jag till två, sista dagen idag vilket var så otroligt skönt. Sen blev det stan för att fixa biljetter till Etagé med Elise. Sen hem till henne och laga lite middag. Malin och Håkan kom och sedan Hampe med. Mamma ringer och meddelar att jag ska vara hemma elva. Elva!? på mitt sommarlov, det är galet. Jag förstår mig verkligen inte på hon och hennes skumma ute tider nej fy för elva. Jag hämtade iaf min kudde hos Malin och lånade lite filmer. Allt för att komma hem och märka att dvd:n i mitt och jakobs vardagsrum är upptagen. suck. På detta så vill inte min msn fungera som den ska. Så här sitter jag nu utan det minst lill att göra, Och jag funderar stark på att kämpa på lite med franskan som jag måste bemästra tills skolan börjar.
       Jag känner att jag har ganska mycket att klaga på ikväll. inte just för att allt suger för allt är faktiskt ganska fint, men för att det blev lite struligt nu i veckan. oliak personer har fått olika titlar:    Vi har saknad, som jag bara vill kasta mig i armarna på, vi har besvikelse som hag mest bara blir ledsen på. Sen en massa andra som egentligen inte har någon dirket kategori utan bara är där för en eller inte. Det sägs att i nöden prövas vännerna och det stämmer kanske, men saken är dem att dem prövas varje dag. Varenda dag kan man hitta tecken på om det verkligen är riktiga vänner eller inte. Och visst är du det, men det kan väl ändå kännas som om personen borde dra åt helvete och att den bara gör skit för en. För visst är vi riktigt vänner till och med av den bästa sorten man kan vara men idag vill jag bara be dig dra dit pepparn växer.

Nej nu ska jag sova god natt.

1/8

Känns som om jag hinner med mycket mer när jag jobbar. Fast jobbet tar upp fyra-fem timmar om dagen så känns det som om jag gör myket mer. Ta idag tillexempel. Först jobbade jag då från tolv till fyra. Sen badade jag en stund och sen drog jag med nian och erica och köpte skor. På dettta har jag käkat, duschat och fixat mig i en evighet och nu ikväll blir det mys med tjejerna. Låter det ändå inte mycket ? det tycker iaf jag.
     Händelsefulla dagar det gillas skarpt. Och nu på sommaren finns det så mycket att göra med. Bada, sola och bara vara ute. Jag är egentligen inte en sån som gillar att bara vara ute, men på sommaren kan det faktiskt vara mysigt. Iaf med rätt människor och rätt saker. det kan vara lite krök en vattenpipa, en fotboll eller något annat sånt.
Nu har jag egentligen inte så mycket mer att skriva, och framför allt så har erica kommit hit och hon tycker jag är osocoial så see yaa

RSS 2.0