the windows to paradise

Det var nått jag skulle göra idag? läxförhör? naah, städa? nej inte det heller. JUSTFAN IDAG DRAR VI TILL THAILAND, HEHEH

Nej men ha det fett här hemma och förhoppningsvis får jag en riktigt awsum resa!

see yaa wouldn't wanna be yaa (daah vem är det som ska till Thailand av oss? hihihihih)


you can tell me what to do, but you can't tell me how to feel

Jag har mellan 15-20 unika besökare om dagen, inte särskilt mycket, men hey inte gör det mig nått! Dock har jag insett att jag är nyfiken på vilka ni är som faktiskt läser, så fina vänner låt mig veta?

Btw glad alla <3 dag, eller som pontus så charmig kallar det, alla tofflars dag!

Deep blue sea

Okej så nu har jag fått tecken på att skriva de andra två med, så jag gör väl det.

2. 2005, Island of Wight - Gustav.
Jag var på språkresa i två veckor och jag hade det fantastiskt roligt. Vi var en grupp tjejer på 6 som alltid hängde ihop. Och vi valde ut två killar i gruppen som var ''coola'' nog att hänga ihop med oss. På tredje dagen på kvällen var vi på en klubb inne i stan och jag och gistav dansade jätte mycket. Kvällen efter var spelade vi fotboll på strande och jag och Gustav ''tacklades'' lite väl mycket. Senare den kvällen satt vi alla runt en brasa och grillade. Gustav och jag satt under samma filt och han höll om mig hela kvällen. Kvällen efter det var vi på samma klubb igen och vi kysstes första gången. Efter det var det vi två resten av resan. Vi gick på bio och höll alltid ihop. Efter ett tag tyckte jag han blev för mycket så jag och Emilia började gömma oss för honom. Gustav blev jätte ledsen och berättade för mig hur mycket han tyckte om mig på en utflykt. Utflykten var till en nationalpark och vi var mitt uppe på en jätte hög kulle där det växte lilla blommor var man än kollade. och bredvid låg havet. Vi kysstes på den kullen igen och sen var vi oskiljaktiga igen. Sista dagen satt vi bredvid varandra på flyget hem och i stockholm där han lämnades av fick jag en hund, som jag fortfarande har kvar. Han kysste mig inför sin mamma när vi sa hejdå och sa att vi skulle ses igen. Vi såg en gång till och sen berättade jag för honom att jag inte ville mer, jag har fortfarande dåligt samvete över hans reaktion.



Newport staden både jag och Gustav bodde i. Jag hoppas jag får åka tillbaka någongång.

3. 2006 USA, Jakob
För mig var detta nog den bästa och sämsta resan jag varit med om. Vi började med att spendera några dagar i New york och flög sedan ner till Miami för att gå på en båt som vi skulle kryssa med i Caribbean. Första kvällen träffade jag massa skit härliga människor, Kate från England och Charlie från Pennsylvenia. Kate och jag kom bra överens redan först dagen och den kvällen satt i en bar med massa andra tonåringar och spelade gitarr och sjöng hela kvällen. Charlie satt hela tiden och höll om mig och det hela var så fint. Dagen efter gjorde vi alla upp en poänglek inför kvällen och en av punkterna var att fota er själv med någon ni tycker är snygg. Jag och Kate gick in i spelhallen och där stod Jakob vid tekken spelet. Han pratade med en annan kille och jag hörde att han var svensk. Kate pekade på honom och sa: Wow we gotta have him! Jag höll med och gick fram och bad om ett foto. Han frågade varför jag berättade om poängjakten. Han log och gick med på att vara med på bild. Jag behöll bilden väldigt länge, men har inte kvar den idag. 
      På kvällen var den galamiddag och alla var så finklädda. Jag träffade Jakob och vi pratade jätte mycket. Vid tolv tiden tyckte han att vi skulle gå ut och titta på stjärnorna på sportdeck. Vi gick ut och vi satt där i flera timmar och bara pratade och tittade. Till slut kysste han mig och efter det såg vi varje dag.
       Hade Jakob och jag fått ett annat avslut hade det troligen varit den perfekta resan.




Sittplatserna bakom surfingmaskinen var alltid tomma på kvällarna och det blev snabbt min och Jakobs plats.




how come everytime you come around my London bridge wanna go down?

Jag har resefeber och såhär mitt i packningen inser jag att min väska för en gångs skulle inte kommer vara helt fullpropad. Jag har nu tagit en paus och sitter och tänker igenom tidigare resor och kan konstatera att jag haft en hel del mysiga smesterflirter genom åren. Mest för min egen skull tänkte jag dela med mig av mina tre favoriter.

1. London 206 - Jake.
Vi var i London jag, mamma, jakob och pappa. Jag hade haft ett jätte bråk med tjejerna innan jag åkte så jag var deppig som fan de första fem dagarna på veckan. Men på eftermiddagen på dag nummer fem så var mamma och jag och kollade på Buckingham palace. För att komma dit korsade vi alltid en park och när vi stod utan för slottet insåg jag att jag ställt ifrån min shoppingpåse på en bänk i parken. Jag rusar tillbaka och mamma står och väntar på mig vid slottet (det är väldigt nära). När jag kommer till bänken står en kille och håller i min påse. Inte något specielt, väldigt alldagligt utseende. Han berättar att han heter Jake och vi pratar en liten stund. Till slut berättar jag att mamma väntar på mig och han får mitt nummer.
       Senare på kvällen smsar han och när vi sitter och äter på hotellet. Jag säger att jag mår lite dåligt och vill gå upp på rummet. Istället för att gå upp till rummet går jag ut till parken och träffar Jake (vi bodde nära parken). Vi går runt och bara pratar i en timme, sen inser jag att jag bör gå tillbaka. Han ger mig sitt nummer och säger: Your a strange girl Sofie, but I'm happy to have met you. Han kysser mig och det är det sista jag någon sin ser av Jake.

Green park London

Nu ska jag fortsätta packa, vill ni höra de andra två så let me know.


party like a rockstar

Det är lite roligare att festa på vardagar, så dfr kör vi på det ikväll. PEACE OUT


to be or not to be a seal, that is the question

Sixten har käkat en dålig mus och har gått och blivit lite sjuk, detta behandlas han för at the moment. Det roliga med behandligen är att den är lite som droger för människor, Sixten är helt enkelt mer eller mindra hög. Han vinglar lite lätt när han går och man märker på honom att han är lite yr.

Och vill ni veta det sjukaste? han berättade nyss för mig att han känner sig om en sälbebis?





let's rock that boat

 


På torsdag är det utgång som gäller och jag vill fan med. Problemet ligger dock i att jag inte har råd, just nu är jag faktiskt mer pank än på länge. Jag har verkligen inte tid, då jag måste använda torsdags kvällen till att plugga franska som en galning för att få g och även läsa ut en bok och göra uppgiften till den. Sedan har jag även lovat min mamma att följa med henne och träna och då jag dissade henne förra torsdagen kommer hon bli helt förkrossad om jag nekar henne nu med.

Någon som har en über smart lösning?

friday night lights

Min kväll har jag spenderat med Amanda, fejkade dialekter, godis och fucking Åmål

 

- Marcus visar allt man kan göra med hans nya mobiltelefon, det är faktiskt jätte intressant!

look at this photograph, every time I do it makes me laugh

Jag älskar semester bilder


Jakob och jag i Spaninen för länge sedan


Thailand länge sedan


Thailand - mitt första gameboy


Caribbean


USA, Miami


Thailand, btw så är min bror en blanding mellan en apa och en ninja


this is you and me, you're my superstar

Snön faller åter över lilla Bara och ute är det vinter. Här hemma är atmosfären nog något åt det hållet med. Alla går runt som grå små moln och vill inte vara den som förlorar genom att försonas.

Min räddning för såna här kvällar är återblickar och vackra minnen från den tiden solen fortfarande tittade fram, sommaren. Jag kollar igenom alla bilder vi lyckades ta och ser hela scener framför mig. Så vad vi än hade för relation i somras vänner, familj, älskare, främlingar och bekantskaper tack för att ni gjorde min sommar så jäkla vacker.

 

Nu kom mamma in med fruktsallad och pappa med en kopp kaffe, peacen är åter makead och jag ska återgå till det jag gjorde innan, geekade datorspel

See yaa when I see yaa


your're gonna be my lover

Lättnaden jag känner just nu är obeskrivlig. Den stora klumpen i magen har exploderat. Luften känns inte lika tung längre och ryggen känns lite rakare. Lättnad och lycka är allt jag har att säga er mina vänner. Detta är en dag av lättnad och lycka.

Och då bör det endå räknas med att jag suttit fast på en buss i tre timmar och sedan tog beslutet att gå hem i snöstormen. En kall halvmil, men ack vad nöjd jag är just nu.

RSS 2.0