Day 32 - A picture of what you did today

Än så länge har jag bara solat hela dagen, men ikväll så ska jag och Ida se Veronica Maggio på Malmöfestivalen.


DETOX

Just nu går familjen Nilsson på Detox. Pappas PT har informerat honom om att vi varje år får i oss 5 kilo gifter och därför äter vi nu helt och hållet giftfritt. Detta innebär endast vatten, grönsaker, frukter, brgränsade mängder quinoa, böner, getost och nötter. Lätt är det inte men helt okej. Fy fan vad fit jag ska vara efter den här månaden.



Vi äter hemmagjorda snacks



Middag...



och frukost.


Day 31 - A picture of what you wore today



Okej det är inte riktigt sant, men detta är vad jag hade på mig då jag skulle ha lagt upp bilden.

Lunds universitet

Jag är nu officielt världens lyckligaste tjej!


nöjd tjej

I höst kommer ni att finna mig i studenternas huvudstad - Lund. Jag klarade det, jag kom in, slitet var värt det. Jag är stolt över mig själv och vad jag åstadkommit. Nu ger jag mig in på fyra år till och det känns helt jävla underbart.

Jag vill tillgänga detta inlägg och min rena lycka till er mina vänner, Anna, Ida och Isabelle. Jag skulle nog vilja säga att ni alla tre på något vis har lett mig dit jag är nu. Ni är så jävla bra allihopa.


sommarkväll

Jag har haft en bra dag. Solat, gått långrunda med Linken, geochachat och myst med min kusin. Jag önskar att alla dagar kunde vara som denna. Imogron är det jobb igen. Om en och en halv vecka så har jag i alla fall lite semester.

Day 30 - A picture of someone you miss.



fin fina anna, men snart!

RSS 2.0