Day 04 - A picture of your best night.



Jag vet att detta är en dålig bild, men det spelar ingen roll. Det är från hultsfredsfestivalen 2009 och The Killers spelning. Mina stora idoler och under ett helt år hade jag gått rund och tjatat på att få se dem i Tyskland, självklart fick jag ett nej. Men sen kom dem till hultsfred och lyckan var total. Jag grät när jag fick veta och under själva konserten kom det även då några få glädjetårar. Hade jag sett dem idag hade det inte varit samma lyckokänslan, men just då var det, det bästa jag gjort.


Till dig min bättre halva

Detta inlägg tillängnar jag dig min prins.

Jag vet att jag är knäpp och svår att ha att göra med. Men samtidigt så vill jag ju alltid så väl och det är det som räknas i slutändan. Jag ber om ursäkt för alla dumma spel jag fått på dig och jag ber om ursäkt för alla dumma bråk vi kommer att ha. Men jag antar att det är okej, för visst kan man bråka lite ibland, det innebär inte att vi inte vill ha varandra lika mycket eller hur? Jag ser på som en liten sol som är bara min och ibland när du sover (typ igår) kan jag ligga ocg förundras över hur mycket tur jag haft som hittat dig, jag antar att jag var en munk i mitt förra liv eller nått. Detta skriver jag mest för att du ska bli glad när du ser min blogg och inte döma mig för att jag är precis som alla andra, så som du inte vill ha mig. Bloggar kan faktiskt vara okej, så länge dem används till något bra. Och vad kan vara bättre än en kärleksförklaring till dig min kära filip?

Day 03 - A picture of the cast from your favorite show



F.R.I.E.N.D.S


Day 02 - A picture of you and a friend you have been close with for awhile



Det här är Isabelle. Isabelle är 19 år och bor i samma by som jag, hon och jag har känt varandra sedan jag gick i åttonde klass och hon nionde. Isabelle är den människa jag känt längst som jag fortfarande umgås med regelbundet (bortsett från barndomsvänner och släktningar). Hon är inte för på och tar inte upp sådant som man inte vill att folk ska ta upp, trots detta har hon en tendens att lägga in en tröstande kommentar just när man behöver det. Det är nog det bästa med Isabelle, att hon alltid är precis så som man behöver henne.

sjung om studentens lyckliga dagar

Idag mina vänner hände det äntligen, studentmössorna delades ut. Med längtan i ögonen har jag och mina tjejer nu kollat efter dem i en evighet, så idag tog vi saken i egna händer och delade ut dem. Med min studentmössa redo och klänning så har jag nu endast skor kvar på inköpslistan. På torsdag är det 50 dagars och om en månad är det bal. Det går bra nu.


A picture of yourself with fifteen facts

Isabelle har en grej på sin blogg som går ut på att man ska lägga upp en ny bild varje dag. Till sist ska man ha femtion bilder och varje bild representerar olika saker. Jag vill med göra der och börjar därför idag.

A picture of yourself with fithteen facts:



Jag jobbar i en delikatess och tycker att det är kul
Jag är inte rädd för mörker men vad som döljs av det
Mitt favorit ämne är engelska och har alltid varit
Jag är övertygad om att jag kommer att vara egenföretagare när jag blir äldre
Jag tycker om att ha läppstift på mig
Jag köper alltid tvål efter flaskans utseende
Min favorit stad är New York
Om en månad och en dag är jag på min studentbal
Jag underhåller denna blogg för mina vänners skull
Jag önskar att mitt hår var längre
Jag har ett Frank gosedjur (han från tele 2)
Robyn är enligt mig den fetaste svenskan
Jag tycker att skolan är rolig
Jag älskar min dator på grund av att den är vit och har sköna tangenter
Jag har julpynt kvar i mitt rum sen julen 09

Ostbricka

Denna påsken har mina nära och kära varit givmildare än någonsin. Speciellt mina pärson som slutat med påskägg för längesedan. Men detta året var det annorlunda, jag fick viserligen inget påskägg men en liten påskpresent som tack för detta så köpte jag hem massor av goda ostar från jobb, så nu ska jag bjuda hela familjen Nilsson på ostbricka.


Påsklunch

Mitt påsklov avslutade jag med mina fina tjejer i klassen. Nea bjöd på påsklunch och påskpyssel. Lunchen var god, vädret var fint och sällskapet förträffligt. Som pricken över i:et så blev det även ridning för oss allihopa. Första gången jag satt upp på en häst på 9 år. En toppen dag helt enkelt.


Nea hade gjort allt super fint


Vi alla fick måla varsitt glas som hon ska ha med sig sen när hon flyttar till Stockholm






walking the streets of London



Den 9 till 12 juli kommer jag och finaste Bellis att befinna oss här. Det känns toppen bra. Definitivt något att längta till!


A big easteregg later

Idag har jag sagt hejdå till bäsate Anna. Ännu en gång ska hon ge sig ut i världen på nya äventyr alldeles ensam utan oss. Jag beundrar hennes styrka och vilja, att lämna allt det säkra här hemma och bara kasta sig in i en ny kultur och i ett nytt land. Vi ses om fyra månader igen min sköna, jag kommer att sakna dig ständigt.



Vi hade en hejdå-dag med tårta och amerikanspannkakor.





På kvällen kom farfar hit för en påskmiddag och vi tränade Lincoln i slalom i det fina vädret.

come lay'em down

Gårdagen spenderade jag med Amanda och Isabelle. Amanda kom vid lunch och vi hade hela förmiddagen och eftermiddag för oss själv. På kvällen möte jag upp Isabelle. Vi åkte in på Lincolns valpkurs och gick en runda nere vid Sibbarp, sen åt vi glass och chips resten av kvällen. Omtumlande dag och helt ärligt så vet jag inte vad jag gjort utan mina fina tjejer och världens bästa familj.





finaste bellis.

Skärtorsdag

Torsdag fast det känns som fredag. Jag är ledig och har en sån där bra morgon. Åt en stor påskfrukost med min fina familj och våra fina djur satt och tittade längtande upp under hela frukosten. Just nu är de andra tre ute i trädgården med Lincoln som jagar gräsklippare.



Snart kommer Amanda hit och sen ska jag hem till Filipen skulle jag tro. En fin torsdag helt enkelt


something beautiful

För 63 dagar skrev jag mitt senaste blogg inlägg. Men nu åker du igen AnnaZia och du har klagat Bellisen, och därför bara för er skull, så ska jag börja igen.



Jag orkar inte ta upp allt som hänt sedan jag skrev sist, så därför blir det bara såhär. Ikväll ska jag hem till min favvis kille därför får ni en passande bild på oss sen vi var i bokskogen med valpisen.

RSS 2.0