unna mig lite framgång nu

Solen har äntligen hittat hit till Sveriges sydligaste landskap. Det gör mig lycklig och det är extremt rogivande att se hur hela befolkningen plötsligt lyser upp på ett helt annat sätt. Dagarna och kvällarna rusar iväg i en liknande dimma, pude, kompisar, fest, stranden, kompisar, fest, grilla, bada. Men jag är nöjd, det är den här sortens dimma jag lever för, det är tanken på den som får mig att tycka att de andra årstiderna är helt okej. Om tio dagar lämnar jag Anna och Isabelle Sverige för Italien, om tre dagar åker jag och Filippa på inflyttningasfest hos fina fredrik, om sex timmar grillar jag med kompisar på obestämd plats, och om 30 minuter åker jag in till ribban för att träffa Sandra. Det är en fin sommar, en fin månad och en fin dag.

tonight we're falling in love







 

Två timmar senare, mina ben är så lena de möjligt kan bli, fransarna är svarta av mascara och väskan är packad. Men ett glas champagne i handen (fördrink?!) och med fyra cider och två små flaskor rosé i väskan känner jag mig redo för att möta kvällen med ett leende på läpparna. Jag ska nu ta på mig mina 13cm klackar och se världen från en ny vinkel, för tro mig den är mycket vackrare från 189cm än från 166. Dock har jag med mig reservskor, ifall att 189cm-världen skulle tråka ut mig. Ha en amazing midsommar dudes och dudettes!


save tonight

Midsommar, en av årets finaste dagar. Det var iaf så förra året, trots lite regn här och där så log hela världen mot oss förra året. Med kransar i håret begav vi oss mot landet för att fira midsommar på en gräsplätt i partytält och med en jätte brasa framför oss. Det är ett vackert minne, från en vacker sommar. Jag har inte samma förväntningar på årets midsommar som jag hade på förra, för hur ska något kunna toppa den? Men det gör inget, det gör inte heller något att det är molningt eller att jordgubbarna inte är lika söta i år. För även om inte midsommar blir lika bra som vi vill att den ska bli, så vet jag att vi tar igen det imorgon, eller nästa helg, eller till och med helgen efter det.








Nu ska jag hoppa i duschen och packa ner mina cider och mitt rosé, glad midsommar alla nolifers som läser min underbart underhållande blogg <3

som ett minne av det vi en gång såg i varandra

Lönen kom, abstinensen slog ner som en blixt, kontot tömdes lika snabbt som det fylldes på. Förr brukade sådant ge mig ångest, jag brukade klara av att hålla i mina pengar, jag brukade klara mig månaden ut. Det fungerar inte så idag, jag fylls inte längre av ångest, istället fyller en lycka mig då jag tittar på alla vackra skapelser jag dragit med mig hem. Om jag kommer att använda dem mer än en gång är irrelevant, de kommer att pryda min gardrob och de har gett mig lycka, iaf tillfällig lycka och det är det som är det viktigaste.




in a kingdom far, far away

I 110km/h färdades vi i dryga tre timmar för att komma fram till Blekinge och Ronneby. Blåbärsinpackningar, pedikyrer, varma oljor och helkroppsmassager blev det en hel del av. I 48 timmar åt, sov och levde jag i min svarta morgonrock. Jag skulle vilja säga att vi levde nyttigt så som man ska göra när man är på spa, men det gjorde vi inte. Istället drack vi vin och såg på tv, och vet ni det kändes bättre än jag någonsin trott att det kunnat göra.














Som jag bäddar får du ligga skaterboy

Solens närvaro lockade fram allas våra bästa sidor. Vi lät den smeka våra nyrakade shortsklädda ben samtidigt som vi tittade/dreglade över stapelparkens alla skejtare. Ett halvbra band roade oss med sin musik medans vi drack cider och åt kebab, dagen var fin och allt hade ordet sommarlov skrivit över sig.










från och med du


but baby I'm the worrying kind

Om en timme går Kosen ut nian. Känns som om de var jag som stod där igår, fan vad stort det kändes och fan vad viktigt jag tyckte det var. Nu tycker jag inte det är stort eller viktigt, men för Kosens skull ska jag gå dit, jag ska vara stolt, uppklädd och lycklig.




c'est tout pour moi

jag köpte student presenter, när jag insåg: helvete nu lämnar dem oss, nu sparkas treorna ut. Därför var jag tvungen att köpa lite till mig själv med, som ett plåster på såren liksom.



Ikväll har jag druckit rosé i duschen, läst marknadsföring i solen och somnat på en bänk. Dagen känns fin och imorgon 16.30 är mitt sista prov för terminen gjort, en underlig känslan närmar sig, kan det vara, nej det kan det väl ändå inte, jo jag tror fan att det är frihet. Dra ditt pepparn växer procivitas, nu slipper jag era överflödiga läxor och onödigt matteuträkningar ( iaf över sommaren).

RSS 2.0