Spring it on!

Igår när jag letade efter nått najs att ha på valborg i mammas gardrob så hittade jag denna. Det är egentligen en knälång klänning, men jag har alltid haft svårt för den längden, så jag tänkte sy upp den typ like this! Vad tycker ni, är det för mycket eller bara lite old-school ballt?




Imorgon är det Valborg, och jag var riktigt pepp innan idag, det har dock lagt sig lite nu (hehe Amanda du smittade mig) nej men peppen lär komma imorgon igen när det närmar sig. Nu ska jag kasta mig i duschen, raka benen och sen smeta på lite... mycket brun utan sol så att jag slipper se ut som en isbjörn imorgon

POSS

Save me, San Francisco

Eftersom vi hade nationella i Eng B i morse så behövde jag en belöning. Så jag shoppade lite. Och vet ni det förtjänade jag verkligen, för senaste gången jag la pengar på mig själv var innan jul, INNAN FRIKKIN JUL. What to do jag har fina kompisar som har fyllt år och fina kompisar krävar fina presenter helt enkelt.






the beuty of old things

Hittade en dö mysig lite loppis idag med massa fina smycken. Tanten som sålde åkte runt i Frankrike och Tyskland och hittade sina saker, och jag hittade ett par lovely öronhänge som jag var tvungen att haffa så klart. HEHE dem är najs och dem är inte ens tunga, är helt enkelt svin nöjd!



 

Btw förlåt fröken Ida Svensson för att jag inte hörde av mig nu när jag var i din hemstad, men 165:an kom så lägligt att jag helt enkelt inte kunde låta bli att hoppa på den.


Knut den stores stad

Dagen har spenderats i Lund och jag måste faktiskt säga att det är en ganska amazing stad. Vi har fixat inför ett grupparbete och jag har varit turistig som faen gått runt med en karta och filmat, fotat, frågat runt och vi var till och med inne på en turistbyrå.

 



Jag hade kunnat tråka ut er med vad alla bilderna representerar, men jag tror att jag sparar er det. Är det någon som är fruktansvärt intresserad av Lunds Medeltid och dess stadsplanering så kan ni ju alltid ropa hehehe.


lia bra att kötta dirr

Jag har nyss kommit hem från boxningen och jag måste bara säga att det var den köttigaste träningen jag någonsin varit på. Den var inte särskilt jobbig (det var en vikarie idag) men det var köttig. Jag har ett bitmärke i handen. Ett sår på ryggen, några skrapsår på armarna och så har jag jäkligt ont i knäet, då en gubbe?! lyckades få in en smäll där.
    Aja nog wajnat, jag har även kört i mörker för första gången idag, extremt mycket softare än att köra på dagen jue, he-he!

Btw hittade lite awesome smycke på nätet som jag funderar på att haffa, JUST DET JAG ÄR PANK! Jag vet att ögon-ringen är lite wicked, men jag tror faktiskt att jag är kär i den.


jaaaha!

Jag har inte tränat på tre veckor och känner ångesten. Därför blir der boxning ikväll, och faen vad jobbigt det kommer bli, det är ju inte klokt vad fort man tappar kondisen liksom. Imorgon blir det nationella i Sve B, Simon och sen krök hos Felibba.

POSSPOSS

Jajaja

Det är söndag, och en fin sådan. Helgen har varit chill, lite för chill nästan. Jag önskar att jag hittat nått ball att göra på lördagen, men icke sa nicke. Iaf så har jag varit effektiv som satan idag,  övningskört i en timme (malmö - lite runda där - Bara). Jag har gjort mina övningar till ryggen, vilket jag aldrig gör typ för att dem är så dryga och tråkiga. Jag har även pluggat historian så nu kan jag typ halva. Just nu sitter jag med håret i en inpackning och det var inte riktigt torrt nog när jag satt i den känner jag för nu kittlar vattendropparna mig på halsen. Ikväll ska jag se på Alice i Underlandet med Anna, på tiden faktiskt.

Nu ska jag äta lite tårta och spela zoo tycoon, FÖR DET FÖRTJÄNAR JAG FAKTISKT, He-he-he!

Btw så saknar jag Amanda Wachtmeister och Isabelle Klingstedt lite, varfan tar ni vägen mina små djur? (poss på er iaf).


one, two, down and up

Som några av er vet så är min msn crazy och har varit det ett bra tag nu, detta gör mig därför stammis på Ebuddy. Att sidan är störig är inte så svårt att inse men det som är mest irriterande är de jäkla reklamerna. Var tionde minut kommer det en teckanad tjej upp på sidan som säger med sin socker sliskiga röst; Hey I'm Amber, what's your name? OOOH JAG HATAR DENNA AMBER!

Iaf till saken (för detta lilla damputbrott of mine var faktiskt inte det jag ville få fram), jag har hittat två reklamer jag faktiskt gillar, mest för att de är så jävla komiska typ he-he. 


                                     

Träffa en trevlig ryska tjej på dream-marriage.com, ja men visst VAD MYSIGT! Och sen gillar jag att ''your casual dating site'' är så pass casual att de använder sig av en kondom, en bh och ett par handklovar istället för hjärtan och bilder på fina par som alla andra dejting firmor gör. Hehe ja dem är iaf ärliga med det, cred för det!

Nu ska jag återgå till mitt plugg (egentligen inte, jag ska spela zoo tycoon) för jag har prov i Nk A imorgon!
POSSPOSS


Ca plane pour moi

Okej just nu borde jag plugga franska som en galning, gör jag det? NEEEJ. Jag skippade till och med träningen för att jag skulle kunna plugga, vilket nu ger mig fet ångest. ÖÖÖEEEHHHBLÄÄÄÄ för franska. Jag orkar inte lära mig negationer utantill och ännu mindre en massa glosor (som Emelie sa var enkla, vilket dem inte är (u) ). Så nu gör jag allt annat än jag borde typ, målar naglarna, bloggar, spela wc3 och zoo tycoon. Fast jag måste nog ändå säga att jag varit jäkligt effektiv idag, först så bestämde jag mig för att försova mig en lektion, och då blev den lektionen inställd ( inte jätte effektivt av mig, men det kommer). Sen var jag på alla mina lektioner dottig flicka, dubbel körlektion, skrev ner alla mina glosor på ett papper och gjorde klart min scrapbook till Simon.

Nu ska jag spela lite ps3, måste ju få min daliga dos av sådan med, SEES

at least you had my heart

Då ett av mina nuvarande projekt har fått mitt att snoka runt i det som en gång var, så har jag snubblat på en massa bilder från yngre dagar och att en bild säger mer än tusen ord stämmer alldeles utmärkt i det här fallet.


Malta språk- spritresa


Malta språk- spritresa


Klassresa Immeln





Balen i nian


you can have whatever you like

Jag är i ett tilllstånd där jag inte riktigt vet vad jag känner, med tanke på omständigheterna runt om mig så är jag osäker. När ovanliga och omskakande händelser inträffar har jag en tendens att inbilla mig att jag känner på ett vis som jag egentligen inte känner. Det hela är lite oroväckande och det blir en smula svårt i längden då jag inte kan hålla koll på vad jag faktiskt vill. Jag är inte den som är den som pratat öppet om mina känslor, jag håller mig till det lite mystiska, delvis för att jag gillar det men framför allt för att jag tycker att känslor in public är jäkligt jobbigt. Om jag har en thing för någon så vill jag helst inte att den personen ska veta det, jag vill inte att folk ska se mig som ''offret'' i en situation. Och detta är inte normalt jag vet (mamma brukar påpeka det), men hey sån är jag. Mitt sätt att deala med problem är att helt enkelt lägga dem på hyllan och försöka att inte känna av dem alls ( och oftast brukar de då försvinna av sig själv).
     Nu har jag dock hamnat i en situation då mitt väldigt uppskjutna problem inte försvunnit utan bara dykt upp mer närvarande än någonsin och jag vetefan hur jag känner angående saken.
     Jag pratade med en kompis om det (och tro mig, det tog ett bra tag att få fram det) och hon sa; go for it, det är lika bra att pröva. Men jag undrar om det verkligen är det? Då jag inte själv vet vad fan jag vill. Hade det varit någon annan så hade jag möjligen hoppat på det, men nu är det dig det gäller och det gör genast saker lite mer komplicerade. När det gäller att fatta beslut som rör mer än mig själv på en känslomässig nivå är jag jäkligt dålig. För tänk så gör jag någon annan ledsen? eller tänk så ger jag någon falska förhoppningar? Eller värst av allt tänk som jag sabbar allt?. Jag glömmer bort allt det postivita, att det faktiskt kan bli något jäkligt bra av det.

Jag har tappat min ytlighet och därför även tappat läsare. Jag antar att folk inte längre fattar vad jag babblar om, men inget mig emot, för det finns inget skönare än att avreagera sig genom att skriva massa ofattbara meningar.

Detta är inte av de inläggen med dystert tema, även om det låter så, jag är glad tro inget annat.


RSS 2.0