Day 19 - A picture of you when you were little.



Liten Sofie med liten Kose någonstans i Thailand. Och ja - jag var ful när jag var liten.

Day 18 - A picture of your biggest insecurity.



Ensamhet - att bli kvar ensam då alla andra går vidare med sina liv medans jag är fast med mitt. Just nu är rädslan större än den brukar.

midsommar 11

Jag skjuter upp min tomhet. Men just precis nu så känns det ända in i märgen. Det blir mörkt nu ett tag framåt. Jag längtar tills det här har lagt sig och tills jag kan göra saker utan att genast förknippa allt med dig. Jag har undvikt ensamhet men nu hinner verkligenheten ifatt mig. Kan inget göra än att med darriga fingrar pressa fram orden jag behöver få ner för att kunna få ner andningen till det normala igen. Det här suger. Glad midsommar

Och nej allt är inte bara pest och kolera, tack till er som försökte få mig att ha en bra midsommar

jag tror mitt hjärta blöder

som att tvingas att skiljas från sin bästa vän och älskare. Jag vet att det inte känns vettigt just nu och det går inte en minut utan att känslan av ånger och smärta pressas igenom mitt huvud, men en dag väldigt långt ifrån nu så kommer det att vara rätt. jag lider men vet att det är för det bästa. Kärleken försvinner kanske efter några år, men minnen kommer alltid att fylla mig med värma, sorg, lycka och ånger. Förlåt och tack.

Day 17 - A picture of something that has made a huge impact on your life recently.

Mina nya burberry ballerinor har startat ett nytt beroende efter märken. Jag vet inte riktigt vad som farit i mig men jag ser mig själv som en riktigt classy typ till hösten, men ständigt vårdat yttre och alltid långa naglar. Kommer detta att hända? nej troligen inte.


Day 16 - A picture of someone who inspires you.

Jag har ingen bild på denna person (så jag googlade honom och titta), men just nu så är det faktiskt min mentor Fredrik. Han får mig att tro att jag kan ta hela världen med storm.



Mannen längst till vänster

Barcelona

Vår studentresa gick till Barcelona och det var sjukt, underbart och så jäkla bra. Dock så var Ibiza tio gånger bättre, jag måste säga att det var lika mäktigt som studenten it self, jag ska tillbaka så är det bara.


Studenten 2011









Jag tog studenten, det var fantastiskt.

RSS 2.0