Borring like hell

Haha igår fick jag åka hem ännu tidigare än jag trodde. jag fick åka redan vid trexD Love it ! Men ja vi får väl se hur länge jag måste stanna idag :) Hoppas på så lite som möjligt (A) Förmiddagen idag gick ganska fort typ skrev tre notiser och ja det fick tiden att gå :) sen på lunchen så kom pappa och hämtde mig så följde jag med till hans jobb och åt :) peace, jag älskar min pappa<333 Klockan är just nu 14.11 ja gansak skönt max två timmar och femtio minuter tills jag får gå ! Träffade Tuwe igår på bussen :) kul det var ju ett tag sedan, så vi hade ju en hel del att prata om :) Sen hade jag typ tio minuter kvar av min lunch så då gick jag för att träffa Aleks och hans kompis Ola. Sen skulle jag ju då följa med Tomas och Johan ut , men ja det blev inte så, men ja jag klarara mig får ju sitta vid datorn (H) Haha såån g33k I know :) but that´s just life :) Palin Björkman ringde mig precis , men ja jag kan ju inte svara , för I am working , HAHAH vilket skämt jag jobba :) ajaa jag måste vara typ den lataste praon de haft här någonsin :) men det är lungt imorgon är ändå sista dagen. Se är det back to school, med två prov. AAHA hjälp först So prov på onsdag och sedan så blir det matteprov på fredag och trög som man är så fattar jag ju verkligen ingenting av matten , men ja jag får väl rå plugga om jag ska lyckas hålla kvar mitt Vg.







Why can´t you see how much you means to me <3 ?

Prao

Tjaa, Ja då praoar man då. Jag praoar på trelleborgsallehanda. Tredje dagen jag är här idag, segatse av alla dagar. Typ sitter bara vid datorn och visst jag älskar verkligen att sitta vid datorn, men att inte ha msn försämrar det verkligen drastiskt. Har inte skrivit på sjukt länge men jag har inte haft något att skriva om eller jo men jag har inte orkat.
Klockan är just nu 13:02 , så jag slutar tidigast om tre timmar och senast om fyra, emn får se vilkete det blir. Hoppas på det tidigare! Okej veckan har varit typ så här.

Måndag, Gick upp klockan sju , Mamma glömde att väcka mig :O så jag hde då en kvart på mig att bli klar. PANIK.  Iaf så kör mamma mig in till malmö C hållplats där jag tar 08:45 tar bussen. Sitter på bussen i femtio minuter drygeman, men som tur är så tycker jag om att åka buss så det var lungt. Sen så kommer jag då til Trelleborg, där ringer jag pappa så får han vissa mig vägen till tidnings redaktionen. Där kommer Ann ( mammas kusin ) och möter mig. ja jag får presentera mig på morgonmötet och sen så får jag sätta mig vid en dator. Sen så få jag följa med Johan och Tomas med ut på ett repotage om någon vinstgrejs. Kommer tillbaka går och äter på Mc donalds. När jag kommer tillbaka å frågar en av fotograferna, Tomas mig om jag vill va fotograf för ett repotage. så jag får följa med Lina ut och fota dagis barn :) Vid fyra tiden så är det helt dött på redationen så då får jag gå hem. Tar bussen tio över fyra och är hemma i malmö (känns konstigt att säga hemma till malmö men ja om en vecka så flyttar jag ju faktiskt in i lägenheteten. Klockan är 13:13 någon tänker på mig :O.    Ja väl framme i Malmö träffar jag familjen för att åka och kolla på lägenheten , om för övrigt är så jävla skabbig, men den ska ju renoveras nu så förhoppningsvis blir den fin. ja sen så fick min mamma spel på mig för att jag slog Jakobm, men va fan han provicerade mig. Så ja iaf fick jag utegångsförbus :@ Så jag missade Bara töser , Fan !

Tisdag, gick upp i tid idag så jag blev klarlagom till när vi skulle åka, somnade på bussen och vaknade lite lagom till sista hållplatsen. Gick av och gick i tio minuter tills jag var framme. började med morgonmöte sen blev det lunch med ann på något gatukök. Efter det så fick jag ta en kamera och ett block och gå ut och göra en enkät om vad tonåringar skulle göra på höstlovet. Sen när jag kom tillbaka så blev det tårta för någon där fyllde 60 år. Cåångrateez. Sen så ja typ satt jag vid datorn till fyra för då fick jag gå:) På bussen hittade jag ett bankkort , så det lämnade jag till busschauffören. Sen satt världens snyggste kille bredvid mig , Me like. På kvällen så bestämmde jag följe med Cec till luciaträninge. Det var min första gång , men det gick ändå hyfsat bra med tanke på min röst och med tanke på att jag typ hostar var femtesekund. Sen kollade jag vilka som var där, men nga kul så jag gick hem . ringde Danne så han fick hålla mig sälskap. Sjukt bra kille att prata med !

Onsdag, Tredje dagen på praon idag dåva. Idag är inte Ann här så jag har typ inget att göra. typ suttit vid datorn från  halv tio tlll tolv. Och sen luch i en timme. Då gick jag till Rita, ändå kul sätt att spendera lunchen att bara chilla i hennes affär och prata lite. Sen så  nu är jag tillbaka här igen då framför datorn. Trot nog att jag kollat på allas bilddagböcker typ tusen grr och sen kom jag på att jag ju hade en blogg så jag gick in här för att skriva några rader. Nu har det ju då blivit en massa rader men jag har ju så tråkigt just nu att det här nog är det bästa för mig att göra. Ikväll är det Greys Anatomi och vår femma har gått sönder så döda mig. Eller ja jag ska nog försöka mig på att dra till Erica eller malin eller någon annan:) Ja det här var väl allt för mig så au revoir !

I need Inspiration not just another negoatiotion <3

It´s like everytime I spread my wings to try to fly again, you bring me back down to earth and make my realise how much I miss you. And it´s really killing me to do this with out you, I never thought you would leave me all alone. image2kollade runt lite vad de hade för bilder här , och ja denna passar typ mig perfekt


RSS 2.0