21/11

Jag har dragit på mig en rejäll förkylning. Började i fredags på jobb och igår var det som värst, hela lördagen bestod utav wajnade från min sida och en massa papper överallt. Vad gör jag annars om dagarna, jo har ångest över UF som är ångestframkallande, pluggar, pluggar, jobbar, jobbar och pluggar lite till. Jag känner att min fritid försvinner lägre bort för varje dag, men ja cash är fint och då det endast är 199 dagar tills studenten så antar jag att skolan bara är att gilla. Nu ska jag analysera om Bram Stroker må ha varit en religös galning.

POSS


MFF

Här Anna, lite bilder från igår. Det var fett.







Om en liten stund kommer Ida hit för att dricka kaffe. Jag har under det här lovet lyckats fullfölja 4 av 6 skolarbeten. Vilket innebär att jag är 2 skolarbeten efter vad ja bör vara, men det som hade panik stämplat på sig är iaf klara. Jag ska nu börja på layouten på vår affärsplan, den ska nämligen vara klar på torsdag, men det ska nog lösa sig det med.


Siccus

02.20 i Höllviken. Sedan åtta timmar tillbaka har jag och Em varit i fullgång med allt från venture cup bidrat till konurrensanalyser. För cirka två timmare sedan började vi bli effektiva på riktigt (troligen det as starka kaffet som Em gjorde, hehe). Nu; tillbaka till hallonsodan och layouten av affärsplanen. UF är kul, men lagom kul klockan halv tre på natten.


RSS 2.0