tenta ångest

På fredag har jag min första tenta, känner lite för att lägga mig i fosterställning och gråta. Det är så jäkla ångestladdat att det inte är sant. Hur kan det vara så obegripligt egentligen? Sitter i timmar i rad och bara räknar och läser för att så småning om få mitt aha-moment, men vart fan tar det vägen egentligen? tentan är oroväckande snart och jag känner endast för att skita i allt och dricka vin och dansa hela natten istället. FAN också (detta är alltså baksidan med att plugga på universitetet). Måste verkligen sluta festa på vardagar.

B-day

Förra veckan fyllde jag 19, ännu en mellanålder att ta sig igenom. Trots detta så hade jag en helt fantastisk födelsedagshelg. Här är den i bilder.
Fredag morgon, mina roomies Emilia och Alex hade bakat muffins till mig (svingoda) och kom och uppvaktade på morgonen. Puss på er tjejer
Fredagkväll. Jag åkte hem till lilla Bara för att fira med familjen. Vi drack champagne och åt svenska kräftor.
Jag sov i Bara och vaknade upp på lördagsmorgonen som 19åring, tugnt.
Jag åkte hem till Lund för att gå på sittning med mina dudes. Jag fick en fyrhjuling av Felicia.
Kvällen slutade i kaos (fast på ett bra sätt) detta beror troligen på att mexartjejerna gav mig ett jägerhalsband som jag tvingades att shota ifrån under kvällen (TACK)
Såhär såg det ut dagen efter då jag vaknade av att mitt knä var stort som en fotboll och blått som den blåaste jazzmusiker.

Iphoto

Mitt första inlägg från min Mac (fick en i födelsedagspresent av M och P). Den är underbar och jag fullkomligt älskar den. Who needs a man? tekniken har ju allt.
Inser redan nu att jag kommer att ha extremt kul med camen (nostalgi sedan högstadiet)

Utgång... igen



glad, full och taggad. Kör Cassa ikväll!

She's thunderstorm

Sitter här med nymålade naglar och lena ben. Orkar inte plugga, men borde (är det inte alltid så?). Nickar instämmande på föreläsningarna då lektorn frågar om alla har förstått, har jag förstått? verkligen inte. Fast o andra sidan så skulle jag gissa på att 80% av klassen sitter och nickar lika fånigt trots att extern redovisning lika bra kunde vara kinesisk grammatik.
Trots mitt sega huvud och omöjliga redovisningsbok, så mår jag så himla bra just nu ( så bra att jag målat naglarna och rakat benen). Jag lägger det till stor del på min ''plugga då pucko - lista'' som bara får mig att bli så himla glad, men mest på fina Lund som har allt. Sötaste sambon, bästa syrran, grymmaste nollorna och fetaste festerna. Jag vet är jobbigt sprallig och glad just nu, men hey finns det något värre än negativa människor?

Nu återgår jag till redovisningen, som trots att jag inte fattar något, känns helt okej.


Novish

Jag är sämst - jag vet. Men det får vara okej. Det är så mycket som händer just nu. Livet i lund är väldigt aktivt. De senaste tre veckorna så har jag spenderat mer timmar i onyktert tillstånd än i nyktert. Det känns lite som en enda stor festival, fast lite fräschare kanske. Iaf här kommer lite bilder från nollningen och novishveckan. Novish = ny student vid Lunds universitet. 

Detta mina vänner är Mexikanare som lever på gränsen. Världens skönaste gäng.

 








Det går bra nu

Universitet, människor och lägenhet. Allt flyter på just nu, jag är helnöjd

RSS 2.0