30/5

Underbar dag. Reant ut sagt underbar.
Började dagen med att ha den sista slöjdlektion ( någonsin) och då fick jag reda på att jag håller mitt mvg vilket känns sjukt bra. Sen matte bara vara ute och göra några sånna uppgifter vilekt med var fint.
Idrott med längdhopp och löpning. Höhöh jag är grymm jue.
Sista lektionen för dagen blev franska , vilket var chill. Sen bestämmde jag mig iaf för att fråga riggan om vad jag fick för slutbetyg. Och fan vad glad jag blev Mvg i både svenska och engelska. LYCKA ren jävla LYCKA. Sen iaf hem där pappa berättade att det låg ett paket från hm och väntade på mig. så ja härligt värre.
Och på måndag blir det Göteborg med niorna , YÄÄS TACK !

When I watch you, wana do you. right where you're standing. Yeah.

29/5

Ibland känner jag inget alls för dig, ibland är du det enda jag tänker på. Ibland vill jag spy på dig och ibland vill jag bara krypa upp i din famn. Jag älskar dig inte och jag hatar dig inte, men jag känner dig. Och jag både gillar och ogillar dig. Du är en sån där person jag inte riktigt kan sätta fingret på vad jag tycker om. Men det stör mig iaf otroligt att jag saknar dig ibland.

5/5 - 08

Underbart mini lov men ja nu är det iaf skola igen.
Bara 40 dagar kvar av nian nu. Sen hejdå spången och hej sommarlov, Wiiho.

nationella prov imorgon, Matte del C. Inte najs men men det får ju gå ändå.
Sen SO prov på onsdag andra världskriget. Inte heller najs men som sagt bar att stå ut.
Torsdag hoppas jag på mff match och sen på fredag blir det hejdå limamnsvägen och hej fåraborgsvägen. Huhum can't wait (= 


    Saknad och längtan kommer i vågor, idag är det storm.


RSS 2.0