THAI THAI HÄR KOMMER VI

För det första så JÄVLA MÖG, Regina Spektor är slutsålt. Borde jag kanske förstått, men ja fan! Nu för jag nöja mig med Paramore vilket iof inte är helt fel. För det andra OH YES! Det blir Thailand i vår med familjen och även Filippis, sweeeeeeeeeeeeeeeet!


I tried couting sheeps but there's one I always miss

Min kväll ska jag spendera med en löjligt stor kopp te, rättskunskapsboken, lite historia och en star wars film på det. Låter fint inte sant?

Jag har inlett ett nytt projekt, jag ska se alla filmerna på http://www.imdb.com/chart/top. För er som inte vet vad det är så är det en topplista på de 250 bästa filmerna genom tiderna. Just nu ligger jag på endast 25 sedda filmer, vilket jag planerar att fördubbla den här hösten. För vad ska man göra alla bakis söndagar och sega höstkvällar då man inte har ett skit att göra? jo kolla film.

Eftersom min mamma nyss dissade min idé om att övningsköra en stund så ska jag nog springa en runda faktiskt. Fast o andra sidan så låter det betydligt mer frestande med ett varmt bad, tydligen så är ju hela jag en lite isbit, eller hur var det Oscar?


another weekend in paradise

En klassisk helg ligger bakom mig. Fest på fredag, umgås på lördag och plugga på söndag.

Jag har inte så mycket att säga om något av det egentligen, förutom att jag sov i baksätet på en bil med två killar natten från fredagen till lördagen. Trång och obekvämt men jag fick i alla fall lite sömn.



tjejmiddag



så yrt det bara kan bli



Den ökända dagen efter (som jag faktiskt tycker är ganska mysig)

Nu ska jag återgå till mitt pluggande och även sätta på trean i ringen triologin.


Frikkin amazing



I turn my face up
Look at the dancing clouds
I got no rush to anywhere
I'll stand right here and take this day in
Make my mark on this moment
Play all the games that this day has to offer

I whisper in your ear and say…

Why don't you come out?

don't make a scene

Vi människor har olika lätt för att falla för folk. Olika lätt för att bli kär helt enkelt.
    Jag blir sällan kär, men när jag väl blir det så slår det dessto hårdare. Jag är inte kär för tillfället (tror jag?) och det är det många som har svårt att förstå och visst jag kan förstå att man har det när man själv faller jätte lätt.      
     Det negativit med detta är att vi människor vill vara förälskade, det är något fint med känslan något tillfredställande. Därför övertalar jag mig själv att jag är kär när jag faktiskt inte alls är det. Nu har det gått så pass långt att jag inte har den blekaste aning om vad jag känner. Folk påstår att nej du känner när du tycker om någon på det där lilla extra sättet, men fan heller, det gör jag inte alls. På samma sätt försöker jag övertala mig själv om att jag är intresserad av en person endast för att den är intresserad av mig, men nej. Det är inte rättvist mot varken mig själv eller personen i fråga. Fan bäst att jag bara skiter i allt vad har med kärlek att göra.




Voulez-vous coucher avec moi?

Jag har skrivit en dikt med inspiration från antiken, fixat en del på min franska och även börjat lite med svenskan. Det känns som en välbehövlig studiedag som jag utnyttjat fint. Dessutom har jag införskaffat en höstjacka, alridg fel det heller. Självklart förtjänade jag lite belöning efter detta så svenska hollywood fruar blev det med, Holy Cow är allt jag har allt säga om det.

 


You know that I could use somebody

Vad hade jag inte gjort för att få dig på rygg?


Killers can also be lovers

Det blev bra igår, så nu kör vi igen.



Sjätte helgen i rad vi festat som svin, dags att tagga ner? Nja kanske efter nästa helg.

Tonight we'll make it together

Ikväll kör vi igen!


D-day oh no B-day

Det var något som hände idag, vad var det nu igen... Ja just det ja, jag fyller år. SWEET

dreams from far above

Jag är tillbaka i mitt gamal mönster. Jag går i skolan, kommer hem och pluggar några timmar och ser sedan tv med min familj. Jag saknar det härligt spontana med sommaren. Då vi gick upp vid ett och åt frukost vid fyra. Tio på kvällen var klockan bara barnet och vi började våra kvällar. Vi åkte till Pude för att bada mitt i natten och allt var bara sådär simpelt och lugnt som det ska vara. Nu är det inga impuls dopp som utförs under nätterna. Nu spedenarar jag mina nätter sovandes, så som man ska göra, men fan vad trist det är. Helgen är ett litet ljus i ''natten'' och även den är helt för kort. För jag menar hur mycket stämning hinner du få upp på två dagar. Jag saknar sommaren och allt det vi gjorde under den.

Jag har egentligen lust att skriva mycket mer, men vet ni det hinner jag inte för jag har en engelska och en franska uppsats att göra klart, jävligt tragiskt faktiskt.


Jag får liksom ingen ordning

Jag kan ha räknat sekunderna som gick mellan ljuset, och åskans dån
Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick om du var på väg hit, eller härifrån

Meningen fångar mig, inte för att den har någon koppling med mig alls. Dock har den något, något jag gillar.

Veckan känns inte sådär jätte tung, inte om man ska titta skolmässigt i alla fall. Det värsta var väl dagen matte läxförhör. Kanske är engelskan värre egentligen men vår nya lärare får allt att kännas oseriöst, så vad spelar det för roll? Något har hänt sen skolan började. Jag har tappat, tappat en hel del faktiskt. Jag är inte längre så fast besluten att få strålande betyg, känslan av vilja jobba och tjäna pengar har tagit över. Om det är bra eller dåligt återstår att se. 
     På fredag ligger en såkallad Klågge fest inplanerad, en stor sådan om man ska lita på facebook. Jag hoppas på en lyckad fest då den ligger dagen efter min födelsedag. För övrigt så är mina föräldrar ute och köper present just nu faktiskt. Mamma försöker vara lite mystisk  medans pappa gormar på om att de ska till mediamarket. Hmm kan det vara kjolen jag ville ha? eller kanske skorna? knappast va, kameran känns närmare saningen.



Musiken har alltid varit mitt seriösaste förhållande. Vi har hållit ihop nu i några år tillbaka och om jag inte har fel så lär vi göra det livet ut. Det här är förtillfället en av favoriterna.

the good one

Vad skulle vi varit om det inte var för människorna runt oss?
     Jag hade i alla fall varit den som ej klarade av provet i matte imorgon. Kanske klarar jag det inte i alla fall, men nu är mina chanser betydigt större, tack för det Isabelle. Förutom matte har jag även pluggat engelska och just nu sitter jag och lyssnar på en fransk låt inte för att den är bra utan för att vi har den i läxa. Jag trodde jag skrev upp till franska steg 4 men just nu verar det snarare vara körsång. Aja jag klagar inte, hellre det än oregelbundna verb. 


Good times gonna come

Jag fryser, fan vad jag fryser. Och det är tomt, det är helt tomt i både huvud, mage, stjäl och hjärta. Just nu är det helt tomt, jag är helt tomt. Det går snart över, snart fylls jag upp igen, det måste jag.


saknad

Och plötsligt slog en enorm saknad mig. Som en stor våg svepte den över mig.
Hultsfred och The Killers, bästa jag någnsin gjort/sett. Fan vad jag saknar att stå och hoppa i leriga gummistövlar och att sjunga med till spaceman, smile like you mean it och somebody told me.





gratz dudette

http://tuvee.blogg.se/index.html är en av alla boggar jag läser. Tuve kom med idén att skriva ett inlägg om en vän som en slags present. Detta tycker jag är en alldeles utmärkt idé och jag kommer därför göra det samma med min kära vän Isabelle som idag blir 18. http://isabelleklingstedt.blogg.se/ Och för er andra så vill jag inte påstå att jag bryr mig sådär jätte mycket om att ni tycker att det här inlägget suger.

Isabelle Klingstedt. För mig har du alltid varit en inspirations källa. En av de jag vänt mig till då jag behöver goda råd eller hjälp med något. För mig är du en sorts förebild och du har påverkat många av de val jag gjort här i livet. Att jag valde procivitas är helt din förtjänst, stora delar av min umgängeskrest har jag även lärt känna genom dig. Och se så bra allt blivit. Om jag tänker tillbaka till tiden på spången så hade jag aldrig kunnat gissa att vi två skulle blivit så pass nära. Allt har förändrats så drastiskt de senaste året och jag är glad för det. Tack för allt du gjort för mig kära Isabelle, du är en av de största orsakerna till att jag är den jag är idag.  


flummigt, jag vet

Mitt blogghumör är på topp, men något direkt intressant att skriva om får jag inte fram. Jag hade kunnat skriva om min dag, så som de flesta andra bloggare gör för att få mängder med läsare, men helt ärligt så bryr jag mig inte. Bloggen är för mig, för mitt skrivbehov och inte för att andra ska ha något att läsa på sin fritid. Därför skippar jag hela grejen med att berätta om min dag, inget spännande hände ändå... Aja en liten del kan jag väl dela med mig av ändå men endast för att jag själv vill det.

På bussen på vägen hem diskuterade jag och en kompis lite om allt möjligt skit när hon plötsligt säger: hur sjukt är det inte egentligen att vi är bukisar? (bukisar= buksvågrar, buksvågrar= är en man till en annan man om de haft samlag med en och samma kvinna). Dock är vi ju inte killar.
     Kanske är det inte så sjukt, det sjuka är däremot att det är tack vare att vi är ''buksiar'' som vi är vänner. Så då ställer jag mig själv frågar varför blir jag alltid kompis med mina ex's ex? Är det bara jag eller är det ett vanligt fenomen? 
     Ju mer jag tänker på det så stämmer det. Det är inte alla jag fortfarande har kontakten med men alla mina ex's ex har jag haft en relativit nära relation med när förhållandet tagit slut.  Är detta ännu ett sätt att gå vidare på? För man har ju en stor sak gemensamt, exet. Och vem är bättre på att sätta sig in en ens situation än exet's ex? Nu har jag inte alls många ex, endast två jag kan räkna som lite halv seriösa faktiskt så kanske är inte jag den bästa personen att undersöka detta.


Jag läste nyss igenom texten och inser hur sjuk och komplicerad den låter, men skit samma jag förstår den och det är ju det som är det viktiga.

Nu ska jag tillbringa min tid med något betydligt viktigare, kolla fotbollen.


let's make it last forever

Paramore kommer till Sverige och Danmark och jag har bara en sak att säga om det, AWESOME






I fell for your dreams





First time we met
face became etched
in my mind
you were the sun
I was the one who whorshipped you
my hands were your guns
your eyes were my muse

And I knew you could nerver love me
I had so much sorrw inside, you could never reach
but can I still keep a place in your heart



gotta catch them all!

En kopp te (är ingen stor te-drickare men har ett jag gillar skarpt), senaste cosma, sagan om ringen och självklart mitt pokemon blå. Det är så min kväll ser ut.


sunday but no sun

Söndagar känns alltid lite gråare än vad dem egentligen är. Sista dagen på helgen drar ner stämingen mer än den borde. Man är fri och kan göra lite vad man vill, men ändå är det något dystert med att veta att man måste återvända till skolan/jobbet dagen efter. 
    
Den här söndagen vet jag precis hur jag hade velat spendera. Dessvärre känns chanserna för att det ska bli så väldigt små just nu och det suger. Jag får hitta på en plan B. Film och massa godis och chips med mamma kanske?

random moves on the dancefloor

Det är konstigt hur hårt besvikelse kan träffa en. Saker som man vet att man inte borde bli besviken över men som ändå får en helt ur balans. Eller ja ur balans det var väl en överdrift, men jävligt sur känns det i alla fall.

Nej besvikelse är trots allt inte dagens mittpunkt. Fest och ännu mer fest ligger på schemat. Efter en helt okej dag i skolan (förhoppningsvis) så blir det Möllan för en liten barrunda med några goda vänner. Efter det blir det hem för att fira Pappa och sedan in till stan för att förfesta och sedan dans på Hipp hela natten lång. Kommer vi i säng före fyra blir jag förvånad.

Fredagen kommer vara ett enda stort grått moln med lång skoldag och extrem trötthet, men hey det får det väl vara värt.

RSS 2.0