amazing because it is

För ca 2 minuter sedan valde jag kurser inför trean, jävlar om 11 dagar får jag mitt sista sommarlov och om 11 dagar är skolan över för de flesta av mina vänner. Tiden har gått fort, helt för fort.

Siesta -10

Festival, skratt, vänskap, kyla, bajamajor, räksost, tält, människor, foliepapper, öl, sol, vin, regn, musik, dans, högtalare, brassestolar, korlek, kiss, sliten, barnarbete, lyckorus, trötthet, gittan, ciggaretter, langos, glad, vänner, solglasögonn, mössor, fiskägg, maskinen, johnossi, danko jones, rockfoto, tåg, buss,  netto, svarttaxi, vattenpipa, gummistövlar, converse, skratta, sliten, glaciär, forspaddling, smutsig, cider, blåmärke, solbränna, ärr  och kärlek.

















the hood in the wood

För en vecka sedan var vi i skogen, det var grön, soligt och ganska jävligt. Insikter försökte äta upp oss och någonstanns utanför Bögerup (JA DET HETER SÅ?!) så var vi allt för nära att välta med kanoten. Men vi klarade oss, några myggbett och väldigt mycket smutsigare återvände vi hem till säkra Malmö.








så ska jag kyssa ditt hjärta i krass

Imorse när jag skulle ta bort nagelacket tog jag sminkborttagningsmedel istället för acceton, det var tur att det inte var tvärtom.




Ibland känner jag att jag är född på fel tids-era. Jag vill med ha fina små hattar samtidgt som jag kysser stiliga män i kostym.

Over and out

but most of all I'm bored

Jag tänker inte skriva upp en lista på alla saker jag har att göra innan skolan är slut, så som alla andra gör. Nej jag tror nog att jag skiter i det, jag har svin mycket att göra och att skriva ner det gör det bara verkligare och jobbigare, så vet ni vad? SCREW IT! jag fixar det.

Just nu sitter jag med en stor latte, jag älskar pappas nys espressomaskin (det kommer du med göra Em när vi kämpar med UF nästa år). Min franska uppsats börjar arta sig, bara en dryg sida kvar att skriva och det känns helt okej. Det som freaks me out lite är att vi ska redovisa skiten sen, min franska är ju inte direkt den bästa, men sen kom jag på en awesome idé (smart som jag är). Redovisningen ska vara i tio minuter och jag har hittat ett filmklipp på 8 minuter och 15 sekunder som passar in skit bra med mitt ämne. Maryse tyckte till och med att det var en viktig sak att ha med på redovisningen, HEHEH score! Då måste jag prata i en och en halv minut hehehe det klarar till och med jag.

Nu ska jag snart ta bussen in för att ha körlektion och innan dess ska jag ha hunnit skriva en halv sida till på min franska.

Klara, färdiga, gå!


Life in motions

Mitt lilla lov gick fort, för fort. Jag yrade runt med min mobilkamera och försökte skapa minnen. Minnen skapades men min mobilkamera fick inte med så värst många av dem, kanske är det lika bra det. Det var iaf fyra fina dagar tack vare fler än fyra fina människor (Bellis du får ärran att bli den finaste för detta lov).
















en ynklig rad av fotspår en okänd kontinent

I ett osäkert ögonblick tittar jag tillbaka på helgens bravader och njuter av tanken på dem. Jag önskar att jag kunnat spola tillbaka tiden, haft exakt samma scen framför mig igen. Inte för att jag vill göra det ogjort utan snarare för att jag vill få mer gjort. Långt ner i magen sitter en ensam lite fjäril med en önskan om att få sprida sig. Jag gör som jag alltid brukar göra då detta händer, kommer ihåg allt det jag förvrängt och kväver fjärilen med ett hav av sockerhaltiga drycker och självömkan. Och som vanligt fungerar det inte riktigt första gången, men jag vet att om jag fortsätter processen så kommer fjärilen så småning om ge upp, så som de alltid gör...

Fast egentligen vill jag inte kväva den, jag vill låta den växa, låta den sprida sig och fyllla mig med känslor. Känslor som jag är så jävla rädd för, så jag struntar nog i det där med sockerhaltiga drycker och självömkan. Hur länge klarar jag mig utan det den här gången? 1, 2 eller kanske till och med 3 dagar? Jag har bestämmt mig för att bota min sjuka rädsla för allt som har med kärlek och vänskap att göra. You go girl får bli startskottet på mitt experiement.

Nu ska jag ringa en fin vän för att pepp talka lite, sen ska jag kasta mig med huvudet före i rk-boken.

POSS


hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Om 21 dagar är det Siesta och jag är tagggggad som satan. Allt jag gör just nu har lite siesta feeling i sig. Idag tex när jag köpte kläder tänkte jag; vad hade passat på siesta? Jag vet att det är lite wicked, men helt ärligt är jag så sjutk pepp på att festivala igen. Och nu när ni ändå är här så needar jag hjälp. Jag ska passa ett kid på två år en gång i veckan och vet inte hur mycket jag ska ta i lön? förslag någon?



Nu ska jag göra franska (U) dör lite av bara tanken men hey that's life, see yaa wouldn't wanna be yaaa!

POSS

Krökigt är det nya mysigt

Nu är ännu en Valborg passerad och vi behöver inte stressa upp oss inför en ny ''högtid'' förens midsommar närmar oss (vilket är snart OMFG, nej skoja nu ska det chillas lite to much ett bra tag framåt).











Den sista bilden är tillägnad Anna, Isabelle och Linnea som inte kunde närvara vid vår fina ett års dag.

Nu ska jag se på Roast på Berns och njuta över att vi inte har ett enda pluggbart prov denna veckan, endast nationella och en redovisning och inlämning, SWEET!

RSS 2.0