regn-torsdag

På gymnasiet brukade vi klaga på våra ''monsterprov'' i Historia. Proven brukade vara på cirka 150 - 200 sidor och detta frambringade högljuda klagomål från klassen. Va skojar du med oss? 200 sidor tror du inte att vi har något liv eller? Det är ju omöjligt att hinna med!. Det var så det brukade låta och stackars Anders fick så snällt stå där framme och förklara att 200 sidor egentligen inte var så mycket. Jag tyckte också att historieproven var stora och jobbiga och visst var jag även en av dem som klagade. Nu sitter jag här cirka ett år senare och stirrar ner på min 700 sidors bok. 700 sidor det är mer än tre gånger så mycket som det jag fann omöjligt för ett år sedan.
Om en vecka har jag min andra tenta, 700 sidor är den på, plus en massa kompendier och föreläsningar. vad hade jag inte gjort för ett 200 sidors historieprov just nu?

fantastisk fredag

Anna kom och hälsa på oss och tillsammans gjorde vi Lund. Kvällen började med en galet roande tacomiddag med lite vänner, där efter drog vi oss vidare till Kajplats 15 (troligen Lunds bästa nationsklubb) och slutade upp mellan lakanen på min minimala nittiosäng. En bra kväll helt enkelt!

effektiv

Idag är jag ledig, för första gången sedan jag började för en månad sedan så är jag ledig. Galet vad fort tiden går, det har redan gått över en månad sedan jag flyttade hemifrån och började i Lund. Jag har haft en av de dagarna då man känner sig så himla effektiv och nöjd med sig själv. Jag har pluggat (lite iaf), varit på banken, lämnat in min cykel på lagning, lagat köttfärssås och varit på Ungdomsmottagningen. Och inte nog med det, om en halvtimme ska jag ner och träna och ikväll ska jag verkligen ta tag i plugget på riktigt. Fan vad bra jag är idag.

RSS 2.0