awesomeness in a box

Nu är helgen endast ett minne och fem nya dagar med ständig trötthet skryter med sin närvaro. En ganska dyster tanke, i alla fall för mig. Veckans värsta dag ligger bara några timmar bort då det är tisdagen. Halv tio till halv fem känns inte som en dag i min smak.
    För att se positivt på allt så har jag jobbat idag. 100 kr i timmen, vilken inte är helt fel en grå måndag. Svenskan är avklarad och jag funderar på att läsa rättskunskapen nu innan jag lägger mig med. På torsdag är det insparksfest, vilket inte helle är helt fel. Och lördag och söndag är familjen i Göteborg så då har jag huset för mig själv, inte det heller är så fel. Den här veckan har nog potensial att bli bra i alla fall.

En alldels underbar bild, från den gångna helgen.


the weekend

Pontis fest blev inte alls som planerat, men jag skulle nog ändå räkna det som en lyckad kväll. Om vi (med vi menar jag och Filippa) skulle kunnat se den här kvällen för ett år sedan hade vi troligen trillat av stolarna. Hur allt utvecklats är så udda som det bara går att bli. 
    På torsdag är det dags igen och efter det ska vi nog fixa något till helgen med.


faen

Den här veckan hat gått allt för smidigt, det är väl klart att något skulle gå fel?

it's not okey it's fine

Första helgen och jag känner redan att den är extremt välbehövlig. För övrig missade jag båda franska lektionerna den här veckan, det första sket jag helt enkelt i men den andra hade jag faktiskt planerat att gå på, men hey vad gör man när man missar bussen? Och jag menar är det inte lite oförskämt att komma 25 minuter för sent, bättre att skita i det helt då, eller? 
     Just nu sitter jag hemma och orkar inte röra mig särskilt mycket. Korn, The starting line och Escape the fate går på högvarv på min spotify lista och det känns ganska sweet faktiskt.


6 it's a magic number

Jag är en sån som drömmer varje natt (eller ja det gör ju alla, men jag kommer ihåg vad jag drömt om).  På senare tid har jag kommit in i en period då jag endast drömmer om sex med superhjältar. Kåt idiot tänker väl ni nu. Kanske är det så, men jag undrar över delen med superhjältarna. Spindelmannen, batman, superman ja allt vad dem heter. Varför just superhjältar, varör inte bara killar jag känner eller killar jag attraheras av. För helt ärligt hur attraherad kan man vara av en kille man inte ens kan se ansiktet på? Tydligen svin attraherad. Är det känslan av att dem är starka och kan skydda en eller är det kanske det mystiska med maskerna som gör dem så sexiga? För mig är det nog lite av både och, men en sak är i alla fall säker, jag gillar det. ( Får väl en massa skit för det här nu, för sex är ju fortfarande så tabu).


lite sexig är det väl ändå?

Your're missing the point

Meritpoäng systemet är kasst, det är verkligen skit dåligt. Jag hatar franska, verkligen hatar det. Ändå måste jag läsa vidare på det endast för de jäkla meritpoängen. Bara att gilla läget. Så nu blir der två extra lektioner i veckan, båda ligger tidigt på morgonen and it sucks big time. En dag i veckan går jag från tio till halv fem, det är inte okej.

Hold my head inside your hands
I need someone who understands
I need someone, someone that hears
For you, I've waited all these years


Lite djupt, men jag älskar texten, klockren


Nice, real nice

En härlig dag vill jag påstå. Började först halv elva och istället för att sluta halv fem slutade vi tio över tre. Efter skolan gick Filippa och jag och köpte smoothies och sedan gick vi hem till Sebbe ett tag. Min väska kom även idag. Och just nu ser det ut som om både Kina och Thailand blir av och kanske har jag en Iphone inom två veckor. Ja vi får väl se hur allt blir, men just nu känns det bra.




ambitiöst?

Första riktiga skoldagen och Filippa och jag stannade kvar för att plugga matte, ambitiöst? Ja verkligen. Tråkigt? inte ett dugg, men o andra sidan har vi någonsin tråkigt i skolan efter skoltid.



I can't help my self, I'm addicted







you, why is it always you and never me



Igår var en fest. Idag blir det bio, inglourious basterds för att vara exakt.

Promoe

Precis som imperiet måste gå under, faller du och jag, faller vi sönder. I våra minsta beståndsdelar, du och jag, du och jag.

sjung för allt du är värd i världen kallast värld, jag snackar inte om vädret. Ta redan på vem du är ja något du kallar ditt verk, det kommer alltid vara med dig. Och sjung för att du är kär för allt var tyglarna bär, du vet väl att du är värd det? Sjung om allt du bär inom och utom din själ. Kompis jag tycker det klär dig.

Du säger att det var uppenbart, att det aldrig var du och jag. Så förlåt om jag bara säger tjena när vi syns och slipper kännas vid svidandet förr i tider. Kanske var vår histroia en fjäril på en nål, vacker att titta på men med vingar som inte slår.

Promoe var bra, väldigt bra.

see ya summah

sista dagen på lovet spenderade vi hos Filippa för en grill och krök kväll. Efter det drog vi in till Malmöfestivalen.






See yaaa don't wanna be yaaa

Första dagen i skolan, vi gick endast från halv tio till elva. Vi fick ett schema för imorgon, och på måndag får vi the real thing. En jäkla snack om svininfulensan eller som de ny kallar det ''den nya influensan''. 
     Efter skolan blev det stan en sväng och nu ligger mitt lilla hamster djur (även kallad Filipoa) i min säng och chillar mest.

the last days of summer

sommarlovet är här med slut, och fan vad tungt det känns.

önskelista



Jag fyller år om en månad, tror minsan jag hittat en hyfsad önskelista.


Old times, very old times






Ja helt seriöst så såg jag/vi ut så här i sjuan och lite av åttan. Jag vet inte vad jag ska säga mer än, OJ

perfection

Jag har löst problemet med min söndriga Ipod. Medans det är på lagning så blir det min förra mobil som får stå för musiken. Det är ju trots allt en walkman


Välkommen tillbaka

07 startade jag min första blogg, denna. Efter det har det varit en del olika. Nu är jag tillbaka där jag började. 
       



RSS 2.0